Лайм

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест публічно посварилися через TikTok їхньої доньки

Екс-подружжя влаштувало суперечку в Instagram

Репер Каньє Вест, який нещодавно змінив ім'я на Йе (Ye), влаштував публічну сварку з Кім Кардаш'ян. Колишнє подружжя посварилося в соцмережі через їхню старшу дочку Норт, яка завела аккаунт у TikTok, не запитавши дозволу батька.

Все почалося з того, що музикант опублікував у себе в Instagram скріншот одного з роликів 8-річної дівчинки і обурено написав: "Оскільки це моє перше розлучення, мені потрібно знати, що мені робити з моєю дочкою, яку виставили на TikTok проти моєї волі?".

Фото: instagram.com/kanyewest

Видання Page Six зазначає, що 44-річний Уест раніше вже висловлював невдоволення з приводу присутності своєї старшої дитини в додатку. Він заявляв, що не хоче, щоб хтось із його чотирьох дітей був там зареєстрований. "Мої діти не будуть у TikTok без мого дозволу", - говорив репер Джейсону Лі з Hollywood Unlocked у січні.

Кардаш'ян не стала відмовчуватися і відразу відреагувала на публікацію Веста у себе в "сторіз". Зірка реаліті-шоу звинуватила екс-коханого в постійних публічних нападках, стверджуючи, що він одержимий спробами "контролювати і маніпулювати" їх розлученням.

Фото: Getty Images

"Постійні нападки Каньє на мене в інтерв'ю та соціальних мережах насправді більш шкідливі, ніж будь-який TikTok Норт, - пише Кім. - Як мати, яка є основним годувальником та опікуном наших дітей, я роблю все можливе, щоб захистити нашу дочку, а також дозволяю їй висловлювати свою творчість у тому середовищі, в якому вона хоче, під наглядом дорослих - тому що це приносить їй щастя. Розлучення досить важке для наших дітей, і одержимість Каньє спробами контролювати та маніпулювати нашою ситуацією так негативно та публічно, ще більше завдає всім нам болю".

Кардаш'ян додала, що від початку шлюборозлучного процесу вона намагалася побудувати здорові стосунки з Вестом заради їхніх дітей, але репер з кожним кроком продовжує робити це неможливим.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Репер продовжив розбірки і написав новий допис, в якому пригадав колишній дружині історію зі зіпсованим днем народження іншої дочки - Чикаго.

"Що ти маєш на увазі під основним годувальником? Уся Америка бачила, як ти намагалася викрасти мою дочку в її день народження, не повідомивши адресу вечірки. Ти поставила охорону в домі, коли я грав із моїм сином, а потім звинуватила мене у крадіжці. Мені довелося пройти тест на наркотики після вечірки на честь дня народження Чикаго, тому що ти звинуватила мене в тому, що я був під наркотиками", - пише репер.

Фото: instagram.com/kanyewest

У наступній публікації Вест нагадав Кардаш'ян, що дітям молодше 13 років заводити аккаунт у TikTok заборонено.

Фото: instagram.com/kanyewest

  • Раніше Каньє Вест заявив, що врятував Кім Кардаш'ян від витоку другого секс-відео. Модель емоційно відреагувала на вчинок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття