Лайм

9 ідей, чим порадувати дівчину у День святого Валентинаека

Вибирайте подарунок, спираючись на інтереси та мрії вашої другої половинки

Залишаються лічені дні до 14 лютого – Дня святого Валентина, коли прийнято освідчуватися у коханні та всіляко проявляти свої почуття. І якщо ви вже вирішили здивувати кохану креативним сніданком у ліжко, продумайте також, що їй подарувати. theLime підібрав для вас кілька ідей на будь-який смак.

Планер на стіну чи щоденник

Якщо банальна валентинка – тобто листівка з привітаннями – це не ваш формат, порадуйте дівчину стильним планером чи щоденником. Якщо ви заздалегідь подбаєте про подарунок, його можна сконструювати самостійно і навіть вказати ім'я вашої коханої. Супроводьте такий подарунок, наприклад, записом про майбутню відпустку та розплануйте спільне майбутнє.

Фото: pinterest.com

Косметичка, гаманець чи сумка

Якщо ваша дівчина полюбляє все, що пов'язано з модою, і стежить за останніми трендами, підберіть їй у подарунок нову сумку, клатч, гаманець або косметичку. Якщо ви не впевнені, що вгадаєте її вподобання, порадьтеся із близькою подругою або мамою. В крайньому випадку - подаруйте сертифікат на певну суму або ж вирушайте за обновкою разом.

Фото: pinterest.com

Стайлер або фен для волосся

Безпрограшним варіантом стане будь-який прилад для завивки та випрямлення волосся або новий фен. На сьогоднішній день існує безліч стайлерів для створення різних видів локонів, а також прасок для їх вирівнювання. Поцікавтеся у другої половинки, яку б вона хотіла.

Фото: pinterest.com

Фотопазл

Якщо ваша друга половинка любить все креативне, подаруйте їй пазл (можна навіть декілька) з її чи вашою спільною фотографією. Ще один схожий варіант – знімок, надрукований на великому полотні, який прикрасить її кімнату або ваше спільне гніздечко у майбутньому.

Фото: pinterest.com

Майстер-клас аргентинського танго

Якщо ваша друга половинка любить танцювати, подаруйте їй кілька уроків з професійним танцюристом-постановником. Як варіант - спробуйте підтримати її і повторити найсміливіші танцювальні па разом.

Фото: pinterest.com

Фотосесія у стилі love story

Для пар, хто вже досить давно разом, радимо розфарбувати сірі будні яскравою фотосесією в стилі love story. Це може бути як невимушена фотопрогулянка у міських джунглях, так і тематична фотосесія у студії з макіяжем, зачіскою та декількома образами.

Фото: pinterest.com

Романтичний уїкенд в іншому місті

Якщо ви хочете провести час лише вдвох, вирушайте на пару днів у романтичну мандрівку. Це може бути подорож як за кордон, так і в інше місто у вашій країні. Головне – щоб друга половинка розділяла вашу любов до мандрів та спонтанних поїздок. А якщо ви ще на початку стосунків, краще попередити її заздалегідь, щоб вона вчасно розпланувала всі справи і зібрала необхідні речі.

Фото: pinterest.com

Іменна зірка з неба

Якщо ви - справжній романтик і любите дивувати, подаруйте дівчині зірку, названу на її честь. Можна знайти величезну кількість пропозицій в інтернеті та подарути їй гарний сертифікат у рамці. Такий презент можна доповнити величезним букетом квітів.

Фото: pinterest.com

Виконати мрію

Усі дівчата різні та, відповідно, мрії у всіх різні. І якщо ви вже кілька днів ламаєте собі голову, вибираючи подарунок, просто спитайте її, що вона хоче. Це може бути якась річ, допомога у побутових питаннях чи вирішення якоїсь проблеми. Хтось мріє про політ на повітряній кулі, а для когось важливіший внесок у нове навчання чи свою справу. Найголовніше, чого хоче кожна дівчина, - це увага та турбота.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля