Лайм

Печемо фігурне пісочне печиво на День святого Валентина: простий рецепт

Побалуйте коханого ласуна ароматними сердечками

Незабаром закохані всього світу святкуватимуть День святого Валентина. Напередодні свята чоловіки обирають своїм коханим приємні подарунки, а дівчата ламають голову над тим, що приготувати смачненького. theLime вирішив полегшити це завдання і ділиться рецептом печива до 14 лютого.

Домашнє печиво до Дня закоханих має бути не лише смачним, а й асоціюватись із святом. Тому найчастіше його готують у формі серця. Нижче публікуємо рецепт найпростішого та найшвидшого печива, для приготування якого не знадобиться особливих кулінарних знань. Єдине, варто заздалегідь придбати спеціальну форму.

Фото: Pixabay

Як приготувати фігурне пісочне печиво: рецепт до Дня святого Валентина

Інгредієнти: маргарин (150 г), борошно пшеничне (200 г), цукор (20 г), цукрова пудра (30 г).

Приготування:

Маргарин нарубайте шматочками і додайте до нього цукрову пудру. Потім добре розімніть виделкою до отримання однорідної маси. Додайте борошно та замісіть гладке тісто. Заберіть убік на 5-10 хвилин.

Після того, як тісто "відпочине", розкотайте його на присипаному борошном столі. Потім формочкою у вигляді серця виріжте однакові печенюшки. Обваляйте в цукрі і викладіть на деко, попередньо застелене пергаментним папером. Випікайте к розігрітій до 200° С духовці протягом 10-15 хвилин. Серця мають вийти золотавого кольору.

Все, домашнє печиво готове! Подавайте до святкового сніданку з філіжанкою ароматної кави, і ваш коханий ласун точно оцінить ваші старання.

Фото: Pixabay

  • Раніше ми розповіли як приготувати смачний шоколадний торт на День святого Валентина.
  • Читайте також на theLime про те, як зробити креативний сніданок у ліжко на День усіх закоханих.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою