Лайм

8 подарунків на День святого Валентина своїми руками: чим здивувати за 15 хвилин

Варіанти, які можна зробити легко та швидко

14 лютого у багатьох країнах світу відзначають День святого Валентина (або День Закоханих). У це свято пари обмінюються романтичними подарунками, але головним атрибутом, як і раніше, залишається валентинка. Листівку у формі серця можна придбати вже готову, а можна зробити її власноруч. У такому випадку презент вийде особливим і точно запам'ятається вашій другій половинці.

TheLime знайшов у мережі оригінальні ідеї подарунків, на створення яких знадобиться мінімум зусиль та часу. Але для початку давайте дізнаємось, як з'явилося свято Закоханих, без якого важко уявити сучасний світ.

Фото: unsplash.com

Згідно із "Золотою легендою", жив колись владний і жорстокий римський імператор Клавдій II. Одного разу він вирішив, що самотній чоловік, не обтяжений дружиною та сім'єю, краще боротиметься на полі битви на славу кесаря, тому заборонив чоловікам одружуватися, а жінкам та дівчатам – виходити заміж за коханих чоловіків. Святий Валентин, який був звичайним польовим лікарем і священиком, проявив співчуття до нещасних закоханих і потай від усіх освячував шлюби чоловіків та жінок. Незабаром про діяльність святого Валентина дізналися місцева влада, і його посадили до в'язниці, засудивши до страти. У в'язниці святий Валентин познайомився з прекрасною дочкою наглядача — Юлією. Закоханий священик перед смертю написав коханій дівчині освідчення в коханні - валентинку, де розповів про своє кохання, і підписав його "Твій Валентин".

Валентинка своїми руками

Найголовніший плюс такого подарунка - виріб вийде унікальним, таким, якого не буде більше ні в кого. До того ж, листівка буде зроблена з любов'ю і найкращими побажаннями.

Фото: Pinterest

Коробочка з романтичними записками

Для подарунка знадобиться: гарна подарункова коробка, аркуш паперу, ручка та трохи фантазії. У записках можна написати, за що ви цінуєте кохану людину, які якості в ній вам подобаються найбільше.

Баночка з ідеями для побачень

Візьміть папір, ручку та починайте фантазувати. Напишіть свої найсміливіші та непередбачувані ідеї побачень, які ви хотіли б втілити в життя. Такий подарунок точно сподобається вашій коханій людині.

Фото: Pinterest

Пляшка шампанського з цукерками

Сенс цього подарунка полягає в тому, щоб повністю обклеїти всю пляшку солодощами. Для цього знадобиться клейовий пістолет. Завершити виріб можна яскравою стрічкою, прикріпивши її зверху.

Фото: Pinterest

Валентинка з відбитком вашої руки

Для цього можна взяти одразу готову святкову листівку, але додати до неї одну романтичну деталь – нанести на руку кольорову фарбу для малювання, а потім перебити слід на листівку. Вийде дуже оригінально і красиво.

Фото: Pinterest

Валентинка з цукерок

Все просто: візьміть солодощі та викладіть їх на поверхні так, щоб за формою вони нагадували серце. Після чого з'єднайте всі цукерки між собою за допомогою скотчу чи клею.

Фото: Pinterest

Гірлянда з валентинок

Подарунок на День святого Валентина має бути особливим та запам'ятатися надовго. Гірлянда з валентинок, яка прикрасить кімнату та створить необхідну романтичну атмосферу, може стати справжньою знахідкою у такому разі.

Фото: Pinterest

Листування сердечками

Завчасно створіть окремий куточок, на який можна буде прикріпити багато сердечок. Причепіть їх за допомогою маленьких голочок. Суть презенту в тому, щоб протягом дня листуватися з вашою другою половинкою. Наприклад, ви берете серце і на звороті пишете кілька слів коханій людині. Якщо не хочеться нічого писати, залиште послання у вигляді малюнка.

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу

Приготуйте ці швидкі закуски на Великдень-2024: рецепти смачних страв

Як у домашніх умовах приготувати прості закуски на святковий стіл, якщо до вас раптом прийшли несподівані гості на Великдень 2024