RU  UA

Дізнатися

Без операції не обійтися: Руслана Писанка сильно травмувалася на сцені

Актриса і телеведуча розповіла про самопочуття

У п'ятницю 4 лютого Руслана Писанка впала і знепритомніла на сцені під час вистави "Поїзд "Одеса-Мама"". У неділю актриса та телеведуча звернулася до друзів та шанувальників у Facebook, щоб розповісти про свій стан.

Виявилося, що Писанка оступилася під час танцю та зламала ногу. Тепер на 56-річну артистку чекає операція.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

"На поклоні ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, напевно, цього разу вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух і впала. Здалося - підвернула ногу, - написала Писанка. - Можливо, через те, що в залі театру було холодно, і м'язи виявилися не розігрітими. А можливо, просто невдало оступилася. І впала долу".

Руслані відразу ж викликали швидку, і вона чекала на лікарів, лежачи на сцені. Акторка не рухалася, щоб не пошкодити ногу. Наразі вона знаходиться в одній із київських державних лікарень, де лежить на витяжці та чекає на консиліум лікарів та остаточне рішення з приводу лікування перелому.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

"Вимушена констатувати діагноз - у мене перелом ноги зі зміщенням. На жаль, без операції не минеться, - написала вона. - Лежу на витяжці. До ноги прикріплено спеціальну гиру, яка витягує ногу. Рухатися не можу - тільки лежати на спині. Мені дають знеболювальне, і ось багато сплю, висипаюся, бо відчуваю слабкість".

Після травми у актриси піднімалася висока температура та тиск, тому вона не виходила на зв'язок. Тепер її самопочуття покращало, і вона пообіцяла інформувати публіку про свій стан.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

"Відчуття ніби уві сні. Не зі мною. Але все обов'язково буде добре! Ми віримо! Потрібно просто почекати і набратися терпіння! Зі мною чоловік Ігор. І гріють ваші теплі слова підтримки", - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются