RU  UA

Дізнатися

Безкінечно ображений хлопчик: Могилевська звернулася до співачки-трансгендера Зі Фамелу

Зірки продовжують публічно з'ясовувати стосунки

Українська співачка Наталія Могилевська відповіла на звинувачення своєї екс-підопічної Зі Фамелу у гомофобії та трансфобії. За словами артистки, така заява їй здалася дивною і недоречною.

Раніше Зі Фамелу (у минулому - Зіанджа, Борис Апрєль) висловилася у своєму Instagram про гомофобію з боку Могилевської, бо та називала її в чоловічому роді в інтерв'ю: "Той факт, що вона відмовляється називати мене в жіночому роді – говорить про її трансфобію та гомофобію. Що дуже сумно, але не скажу, що дивно".

Фото: instagram.com

"Я хотіла допомогти, а не відкинути або проігнорувати, як на той час робили більшість по відношенню до гомосексуалів і трансгендерів. Зараз, маючи нові дослідження та інформацію та трохи більшу лояльність людей, ми могли б зробити щось успішніше. Але час уже не повернути. Мені дивно, що ти звинуватила мене в неприйнятті трансгендерів. Коли я за тебе влаштовувала буквально революції, не даючи можливість організаторам шоу проїхати на зйомку та ризикуючи всім майданчиком, своєю участю та репутацією...Я багато разів боролася за тебе, відстоювала та витирала твої сльози…", - відповіла Зі колишня наставниця у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Також Могилевська поділилася іншими подробицями: "Я взагалі не пам'ятаю, щоб він щось їв. Нескінченно сидів на дієтах, нескінченно худнув. У нього було гарне струнке тіло, але пухкі підліткові щічки, і це було пов'язано взагалі не з повнотою, а з прекрасною юністю та молодістю, що вигідно відрізняє молодих людей від дорослих".

"А ще я пам'ятаю, що Боря був нескінченно на всіх ображений. Він часто "ляпав" в інтерв'ю, що всім нам потім доводилося якось викручуватися з цього ляпа. Він нескінченно був знедоленим, на всіх ображеним хлопчиком. Йому весь час здавались скрізь якісь підступи, змови, йому здавалося, що всі навколо вороги!" - додала знаменитість.

Фото: instagram.com/zifaamelu

Зі Фамелу написала у відповідь, що немає ідеальних людей. Те, що у підлітковому віці вона була депресивною та примхливою, – правда. Але співачка терпіла побиття та приниження, про які вирішила не розповідати в офісі.

Фото: instagram.com/zifaamelu

Нагадаємо, Зі Фамелу (екс-Зіанджа, Борис Апрєль) – українська трансгендерна співачка, учасниця проектів "Фабрика зірок 2" та "Фабрика зірок. Суперфінал". Після "Фабрики зірок 2" і до вересня 2013 року працювала з продюсерським центром "Talant Group", де її продюсерами були Наталія Могилевська та президент "Talant Group" Борис Бронштейн. У 2018 році артистка повернулася на сцену під новим псевдонімом – Зіанджа. Вона взяла участь у популярному вокальному шоу "Голос країни". У лютому 2020-го виконавиця знову змінила сценічне ім'я на Зі Фамелу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Евровидении-2024" победил представитель Швейцарии Nemo - alyona alyona и Jerry Heil заняли третье место в финале