Лайм

Віра Брежнєва прокоментувала виступ Лії Меладзе на шоу "Голос країни"

Артистка зробила заяву у соціальних мережах

Українська співачка Віра Брежнєва, яка нещодавно розкрила секрет своєї молодості, прокоментувала виступ Лії Меладзе на "Голосі країни-12". За її словами, вони з Костянтином Меладзе пишаються дівчиною і вболіватимуть за неї.

Про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram. "Пишаємося нашою дівчинкою", - зазначила Брежнєва. Вона також прикріпила посилання на відео Лії зі "сліпих прослуховувань", де дівчина виконала пісню "Hallelujah".

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Проте дочка Меладзе у програмі "Світське життя" заявила, що зі своєю мачухою Вірою Брежнєвою не підтримує спілкування. На запитання ведучої Каті Осадчої про стосунки з новою дружиною батька Лія лише розгублено знизала плечима. Коли ж Осадча запитала дівчину про те, чи Брежнєва давала їй якісь настанови перед виступом на великій сцені, вона також дала негативну відповідь. "Ні, взагалі ні", - коротко сказала Лія.

Фото: Youtube

"Ми взагалі не спілкуємось. Конфліктів ніяких не було, взагалі нічого не було. Просто я спілкуюся тільки з татом", - говорила 17-річна дівчина раніше. А от із батьком Лія постійно підтримує зв'язок: вони телефонують один одному, переписуються в соцмережах. Коли Костянтин приїжджає до Києва, то завжди знаходить кілька вільних годин чи днів, щоб провести їх із дочкою. "Ми щодня спілкуємося в соцмережах, телефонуємо один одному. Коли він у Києві, ми завжди разом проводимо час. Бажано, щовечора я до нього приїжджаю", - зізналася Лія.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Відомо, що Костянтина Меладзе не було за лаштунками шоу "Голос країни-12", але дочка на нього не ображається за це. Вона сама попросила знаменитого батька залишитися вдома, адже тепер настав "її час сяяти". "Він хотів піти, але я не хотіла. Тому що настав мій час сяяти. Я хотіла висловити своїм виступом не свою сімейну династію, а себе, своїх друзів, своє життя зараз. Тата викликали б на сцену, почалося б усе ось це…" , - висловила свою думку з цього приводу дівчина.

Фото:

Нагадаємо, Лія народилася у шлюбі Костянтина Меладзе з Яною Сумм. Її батьки розлучилися через 19 років спільного життя, після чого композитор переїхав із Києва до Москви. Діти залишилися з матір'ю у столиці, але Меладзе продовжує дбати про них. Після розлучення з Костянтином Яна Сумом влітку 2014 вийшла заміж за українського бізнесмена Олега.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита