Лайм

Лія Меладзе розповіла, як батько відреагував на її виступ на шоу "Голос країни"

Продюсер розплакався через пісню доньки

Дочка Костянтина Меладзе Лія стала учасницею шоу "Голос країни-12". У третьому випуску вокального проекту 17-річна дівчина повернула до себе всі 4 тренерські крісла чуттєвим виконанням пісні Hallelujah.

Лія Меладзе розповіла, що відмовила знаменитого батька супроводжувати її за лаштунками шоу. І хоча продюсера не було поруч, він підтримав доньку в бажанні заявити про себе, а також дуже тепло відгукнувся про її виступ.

Фото: https://www.instagram.com/meladzeliya/

"Я доводити своєму татові нічого не повинна, тому що він і так вірить у мене. Він мені сказав, що плакав, коли дивився ефір. У мене вся сім'я сентиментальна, - розповіла дівчина у програмі "Твій день" на 1+1. - Він мені зателефонував. Сказав, що це дуже класно, що я молодець і дарма переживала".

Також Лія спростувала, що прийшла на "Голос країни", щоб стати відомою співачкою. Учасниця вокального шоу справді хоче пов'язати своє життя з музикою, але спочатку має на меті здобути музичну освіту в США.

  • Нагадаємо, що Лія Меладзе – середня дочка Костянтина Меладзе від першого шлюбу з Яною Сумм. У неї є старша сестра Аліса та молодший брат Валерій. Дівчина зізналася, що давно мріяла потрапити на проект, і батьки її повністю в цьому підтримали.
  • Тим часом Оля Полякова більш суворо оцінила вокальні здібності своєї дочки. Суддя "Голосу країни" розповіла про шанси Маші Полякової пройти сліпі прослуховування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші