Лайм

Вийшов трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за книгою Кузьми Скрябіна: про що він і коли прем'єра

На глядачів чекають фірмовий гумор, яскрава атмосфера та шалені пригоди

Вийшов новий трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за мотивами однойменної книги Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка). В основу сюжету покладено реальні історії з життя музиканта, що розгорнулися на початку 90-х.

За сюжетом, музикант-початківець Кузьма за три дні до концерту купує раритетний автомобіль "Побєда" і вирушає на ньому до Берліну, щоб обміняти його на шестисотий "Мерседес". Він обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям із колективу – встигнути на виступ. Вся подорож до німецької столиці наповнена шаленими і водночас кумедними пригодами.

Кузьму у фільмі зіграв молодий актор театру та кіно Іван Бліндар. Найбільш відомі проекти за його участю - стрічки "Кров'янка" (2016), "Коли падають дерева" (2018), "Шлях мерця" (2019) та "Сквот32" (2019). Роль Барбари виконала акторка та співачка Марія Стопник.

Фото: instagram.com/yapobedaiberlinmovie

У картині багато трендових атрибутів шалених 90-х - суцільний денім, різнокольорові бомбери, картаті сорочки, довгі плащі, окуляри та червоні колготки. І, звісно ж, культова музика.

У фільмі пролунають кавери легендарних пісень Скрябіна, які виконали відомі музиканти. Хіти Кузьми переспівали Дмитро Монатик, DZIDZIO (Михайло Хома), гурт "Антитела", Аліна Паш, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та інші. Усього записано 16 саундтреків.

Прем'єра фільму "Я, "Побєда" і Берлін" запланована на 24 березня 2022 року.

  • 2 лютого виповнилося 7 років від дня трагічної ДТП, у якій загинув Кузьма Скрябін. У роковини смерті пам'ять музиканта вшанували його зіркові друзі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували