Лайм

Роман Сасанчин продає квартиру, виграну на "Голосі країни" - 19-річний співак пояснив своє рішення

Хлопець повідомив про продаж житла в Instagram

Роман Сасанчин вирішив продати квартиру, яку отримав як головний приз за перемогу у вокальному проекті "Голос країни-10". Ще недавно 19-річний співак планував зробити там ремонт та перевезти дружину та доньку, але сьогодні його плани змінилися.

У своєму Instagram молодий батько пояснив, що це рішення далося йому непросто, але він має одну велику мрію, яку він задумав реалізувати. Подробиць він розкривати не став, але пообіцяв про все розповісти трохи згодом. На кошти, що залишаться, Роман планує придбати житло поменше.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

"Дуже багато часу роздумував одне надзвичайно важливе питання щодо квартири яку ще 2 роки тому виграв на "Голос країни 10"! Так, ви багато чули в моїх інтерв’ю, що я хучу туди переїхати і т.д! Але добре роздумавши я все ж вирішив її продати для того щоб реалізувати ще одну свою велику мрію, про яку я згодом вам розкажу та купити меншу за розмірами квартиру!", - написав Сасанчин.

Роман брав участь у шоу "Голос країни" у 2020 році. Свою участь на проекті юний хлопець розпочинав у команді Дана Балана, але пізніше був викрадений Тіною Кароль, яка і привела його до перемоги.

Як головний приз переможець отримав двокімнатну квартиру в одному з житлових кварталів Києва. Сасанчин одразу переїхав туди і власноруч почав робити ремонт. Пізніше він перевіз із Тернопільської області свою дівчину Іванну, з якою продовжив облаштовувати житло, разом роблячи нескладні ремонтні роботи.

Фото: Кадр із відео

Коли кохана Романа завагітніла, пара вирішила тимчасово виїхати з Києва та повернутися до столиці вже після народження дитини. Сьогодні подружжя орендує однокімнатну квартиру у Тернопільській області.

19-річний Роман та 24-річна Іванна стали батьками 30 грудня 2021 року. Незважаючи на свій юний вік, закохані з трепетом чекали появи на світ свого первістка. Одружилися закохані незадовго до пологів, коли кохана співака була на 9-му місяці вагітності. Наприкінці січня молоді батьки хрестили маленьку дочку, яку назвали Елізабет. На момент хрещення дитині не було й місяця.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

  • Раніше переможець 11-го сезону "Голосу країни" Сергій Лазановський показав стан будинку, в якому виграв квартиру. Через кілька днів після перемоги в шоу співак опублікував фотографію багатоповерхівки, в якій ще немає навіть вікон.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації