Лайм

Влад Яма з дружиною влаштували фотосесію у стилі "Рятувальників Малібу"

Подружжя позувало на узбережжі Атлантичного океану

Влад та Ліліана Яма часто влаштовують парні фотосесії. Нещодавно подружжя показали стильні кадри зі студійної зйомки, а тепер поділилися знімками, зробленими під час недавнього відпочинку в Майамі (США).

В останній день відпустки пара влаштувала фотосесію у стилі "Рятувальників Малібу". Щоправда, Ліліана вирішила не одягати закритий купальник, який свого часу носила героїня Памели Андерсон, а обрала відкрите бікіні, але також червоного кольору. Мабуть, дружина хореографа хотіла підкреслити всю красу своєї фігури, і їй це вдалося.

Фото: instagram.com/liliya_yama

Влад позував у червоних плавальних шортах, а в руці тримав рятувальну дошку. Кадр вийшов дуже живим та позитивним. "Рятувальники Малібу поспішають на допомогу. Кого врятувати?", - написала Ліліана у своєму Instagram.

На іншому кадрі видно, що пізніше до подружжя приєднався їхній син Леон. Сімейну фотографію на своїй сторінці опублікувала фотограф, яка зробила пляжні фото.

Фото: instagram.com/alina.rost

Влад Яма показав фотографії вже в інших образах. На знімках вся сім'я позує в білому вбранні і широко посміхається. "Моя сім'я - моє багатство! Обожнюю!", - підписав кадри хореограф.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

  • Раніше Влад Яма показав архівний кадр із перших "Танців зі зірками" - з молодими Володимиром Зеленським та Наталією Могилевською.
  • Дивіться також на theLime рідкісні кадри весілля Влада Ями та Ліліани. У вересні 2021-го подружжя відзначило 7-у річницю шлюбу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші