Лайм

Влад Яма з дружиною знялися у стильній фотосесії - образи пари можна легко повторити

Подружжя приміряло кілька модних луків

Влад та Ліліана Яма - одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу. Подружжя часто влаштовує парні фотосесії, демонструючи в кадрі щирі почуття. Нещодавно хореограф із дружиною знялися у новій зйомці, і поділилися результатом в Instagram.

Суддя шоу "Танці з зірками" опублікував чорно-білу фотографію, на якій тримає кохану за стегно. Пара позує в брючних костюмах без взуття, і виглядає це дуже стильно. "Люблю, коли ми так близько один до одного", - написав Влад.

Фото: Christina Maslova

Ліліана поділилася знімком в іншому образі. На цьому кадрі дівчина позує у коротких джинсових шортах, чорному топі та ботфортах на грубій підошві. Її чоловік - у вкорочених штанах, сорочці та кросівках. "Нарешті! Ділюсь новими фотографіями з фотосесії у улюбленій команді професіоналів", - написала дружина хореографа.

Фото: Christina Maslova

Автором кадрів виступила Крістіна Маслова, в об'єктиві якої часто з'являлися знаменитості. Фотограф співпрацювала із Златою Огнєвіч, Тонею Матвієнко, Анною Різатдіновою, Анатолієм Анатолічем, Лілією Ребрик та іншими. Для Влада та Ліліани це вже друга зйомка у цього фотографа. Вперше подружжя позувало у 2019 році.

Більше кадрів з нової фотосесії можна побачити на сторінці фотографа в Instagram (для перегляду гортайте праворуч).

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від christinamaslova.com (@christina.maslova)

  • Влад Яма поголив бороду і помолодшав на 10 років. Танцюрист та суддя проекту "Танці з зірками" показав фото, на якому його не впізнала навіть дружина Ліліана.
  • Раніше Влад Яма з дружиною показали рідкісні кадри свого весілля. У вересні 2021-го подружжя відсвяткувало 7-у річницю шлюбу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита