Лайм

Почувалася мертвою: Злата Огнєвіч розповіла про тяжку депресію

Саме тоді артистка "втратила смак до життя"

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про непростий період у своєму житті. Вона зізналася, що через тяжкий психологічний стан хотіла накласти на себе руки.

Таке одкровення знаменитість зробила у розмові з Катею Осадчою у рамках програми "Світське життя". За словами виконавиці, все почалося з депресії, постійного самокопання в собі і з кожним днем ставало все гірше. Вона уточнила, що це було у 2015 році.

"Я розуміла, що нікому не потрібна, навіть собі самій. Я втратила смак до життя, до їжі, у мене почалися аутоімунні розлади. Я відчувала себе мертвою. Тільки тією, що дихає, лягає спати, прокидається, але мертва… Ось, який у мене був стан. Перед цим була депресія, самокопання та все інше. Я дійшла до того моменту, з якого не повертаються. Але я повернулася", - сказала Огнєвіч.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Артистка зізналася, що впоратися з цим випробуванням було не з легких, але у неї вийшло: "Я зробила висновок: життя занадто прекрасне, щоб страждати, і щоб закінчити його самогубством. Навіть якщо в цьому житті відбуваються біль, розпач, драми... Життя занадто прекрасне, щоб накласти на себе руки. У той момент, коли я усвідомила це, я просила у Всесвіту прощення, що дозволила собі опинитися в цій чорній ямі. Я вибралася з неї, і я цим пишаюся", - зазначила Злата.

Фото:instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, Злата Огнєвіч - українська співачка та телеведуча. Представниця України на конкурсі пісні "Євробачення 2013". Заслужена артистка Автономної Республіки Крим. У 2021 році стала головною героїнею другого сезону українського реаліті-шоу "Холостячка". У фіналі знаменитість обрала Андрія Задворного. Проте пара розсталася через деякий час. Задворний сказав, що в нього зникли почуття до Злати. Для дівчини це стало повною несподіванкою, адже раніше між ними не було ані сварок, ані непорозуміння.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого