Лайм

Маша Єфросиніна показала дорослу доньку-іменинницю - як виглядає 18-річна Нана

Телеведуча публічно привітала дочку з повноліттям

16 лютого - особлива дата не тільки для всієї України, а й для сім'ї Маші Єфросиніної. 18 років тому цього дня на світ з'явився первісток телеведучої та її чоловіка Тимура Хромаєва – донька Нана. З нагоди повноліття дівчини зіркова мама показала рідкісне фото іменинниці.

Для шанувальників знаменитості фотографія стала приємним сюрпризом, оскільки юна дівчина майже не з'являється в Instagram своєї знаменитої матері. На опублікованому знімку Нана зображена у шовковій сукні насиченого синього кольору. Фотографію Єфросиніна супроводила зворушливим вітанням.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Для мене 16.02 завжди було і буде першорядно днем твого народження, моє мишеня! Ти прийшла в цей світ нелегко, і зараз тобі і твоєму поколінню світ демонструє свою жорсткість і безпринципність... Мені дуже шкода, що я не знала, що казати тобі в ці дні, і чи можу я стримати всі обіцянки щодо святкування - мене ніхто не навчив, що обіцяти дітям за таких новин!", - написала телеведуча.

"Але я хочу, щоб світ знав, що в нього є така надзвичайно сильна і цілеспрямована дівчина, як ти! Щоб знав, як сильно ти хочеш змінити його у бік добра і справедливості, любові та пацифізму, - додала вона. - Але щось мені підказує, що світ неминуче про тебе дізнається! З твоїм вісімнадцятиліттям, моя прекрасна Нана".

У коментарях приєдналися до привітань та відзначили неймовірну красу дівчини.

"Яка ж вона у вас гарна, і так ніжно написаний допис. Вітаю вас і Нану", "Яка красива дівчинка", "Яка красива, з днем народження сильна дівчина, про яку дізнається весь світ", "Маша, ваша Нана справжня красуня! Нехай вона буде щаслива", "Нереально красива дівчина! Зі святом всю сім'ю!", - пишуть шанувальники.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі