Лайм

Двічі в одну річку не увійдеш: Wellboy сказав, чи готовий їхати на "Євробачення"

Співак дав чесну відповідь

Український виконавець та автор пісень Антон Вельбой (Wellboy) посів третє місце у Національному відборі на "Євробачення-2022". Він виконав пісню Nozzy Bossy – вона про силу села та про всіх босоногих людей.

У коментарі виданню "Сьогодні" артист розповів, що всі учасники фіналу були достойні того, щоб поїхати представляти Україну на міжнародному конкурсі. Проте він сам більше не хоче в цьому брати участь: "Всі взагалі достойні їхати на "Євробачення". Що стосується того, чи братиму участь я наступного року в Нацвідборі, скажу: двічі в одну річку не увійдеш".

Фото: instagram.com/a.wellboy

Вельбой додав, що зараз у нього в житті інші цілі та плани. "Я готую нові релізи, альбом, матеріал", – сказав він за лаштунками "Української пісні року".

Також музикант прокоментував ситуацію з дискваліфікацією Аліни Паш на тлі скандалу через її поїздку до Криму у 2015 році. Він заявив, що новина про те, що співачка не представлятиме Україну в Турині, стала для нього повною несподіванкою. "Я шокований, що Аліна Паш не поїде на "Євробачення-2022". Я не стежу далі за розвитком подій", - зазначив Антон.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, Wellboy увірвався в український шоу-бізнес із хітом "Гуси". Через два тижні після прем'єри пісня увійшла до топ-20 пісень українського Apple Music, посіла 8-е місце у загальноукраїнському радіочарті, а відеокліп зібрав понад 11 млн переглядів на YouTube. У 2019 році, під час навчання на третьому курсі, Антон Вельбой взяв участь у 10-му сезоні телевізійного шоу "X-Фактор", його тренером була Настя Каменських. Виконавець дійшов до фіналу, де презентував власну пісню "Вітер" та посів 3-е місце. Також артист має досвід виступів перед великою аудиторією, адже у 2021 році Wellboy заспівав на головній сцені фестивалю Atlas Weekend.

  • Скандал із усуненням від Євробачення Аліни Паш. Дізнайтеся, що сталося насправді.
  • Тим часом гурту Kalush Orchestra запропонували поїхати на "Євробачення-2022" замість Аліни Паш. У фіналі музиканти посіли друге місце, отримавши в загальній сумі 14 балів – 8 від глядачів та 6 від суддів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту