Лайм

Співочий хірург, бек-вокалістки KAZKA та авторка пісень Тіни Кароль: як пройшов 5 випуск "Голосу країни"

Відбулися п'яті "сліпі прослуховування" у новий сезон вокального проекту

20 лютого на каналі "1+1" вийшов 5-й випуск вокального шоу "Голос країни-12". У новому епізоді "сліпих прослуховувань" ще кілька талановитих вокалістів почули звук заповітної червоної кнопки і тепер продовжать участь у командах Потапа, Наді Дорофєєвої, Олі Полякової та Святослава Вакарчука. theLime простежив за ходом ефіру і готовий показати найяскравіші виступи вечора.

Першим на сцену вийшов масажист зі Львівщини Олександр Олещук. Хлопець виконав пісню "Hallelujah" та розвернув крісла Олі Полякової та Наді Дорофєєвої. Наставниці стали боротися за учасника, але вокаліст пішов до команди екс-солістки "Время и Стекло".

Колектив Guli-Guli, який складається із трьох дівчат, підкорив суддів своїм незвичайним виконанням. Тріо робить експериментальні композиції, інтегруючи фольклор у поп-музику. Крім того, паралельно учасниці працюють бек-вокалістами гурту KAZKA. На сцені "Голосу" дівчата виконали мікс української народної пісні та хіта Weekend "Blinding Lights" та розвернули до себе Потапа.

Дар'я Забєліна співає у ресторанах, але мріє про велику сцену. Для "сліпих прослуховувань" дівчина підготувала ліричну пісню Тіни Кароль "Твої гріхи". Душевне виконання зворушило серце Святослава Вакарчука, і він почав боротися за учасницю з Потапом та Дорофєєвою, які також розвернули свої крісла. Вокалістка не змогла встояти перед промовистістю лідера ОЕ та пішла до його команди.

У новому випуску на сцену вийшов Нарек Амірян із Вірменії. 27-річний хлопець працює хірургом, а спів – його хобі. Учасник зізнався, що хоче навчитись професійно співати, але покидати медицину не планує. Нарек заспівав пісню Luciano Pavarotti "Nessun dorma" та розвернув до себе всіх тренерів. Своєю наставницею співаючий хірург вибрав Надю Дорофєєву.

Михайло Герасимчук із Запоріжжя навчається у металургійному коледжі, але його душа лежить до музики. Хлопець мріє стати співаком та прийшов на вокальне шоу, щоб його мрія стала реальністю. На сцені "Голосу країни" він виконав пісню Монатика "Зажигать" і автоматично потрапив до команди Потапа, який єдиний розвернув своє крісло.

Запам'ятався виступ Вікторії Литвинчук - фіналістки 1 сезону шоу "Голос діти" та учасниці 9 сезону "Голосу країни". Цього разу талановита дівчина прийшла на проект, аби перемогти. Для "сліпих прослуховувань" вона обрала пісню "It's A Sin" гурту Pet Shop Boys і стала учасницею команди Олі Полякової.

Андрій Григорський - хлопець, який живе з синдромом Туретта - захворювання нервової системи, яке викликає тики. Справлятися з нападами 20-річному парубкові допомагає спів. Андрій має дуже високий голос, через що судді вирішили, що на сцені дівчина. Він виконав пісню "Ти дочекайся мене" Олександра Пономарьова, але до нього ніхто з тренерів не повернувся. Проте Андрій все ж таки потрапив до проекту - Олександра Зарицька та Андрій Мацола дали вокалістові другий шанс.

Карина Столаба була фіналісткою "Голосу діти-5". Сьогодні їй 17 років, і тепер вона прийшла спробувати свої сили у дорослому проекті. Юна співачка була в команді "Время и Стекло" і після участі у дитячому шоу підтримує стосунки з Надією Дорофєєвою. На сцені "Голосу країни-12" дівчина виконала пісню "What's Up" гурту Non Blondes і підкорила всіх суддів. Після довгих роздумів Каріна пішла до команди Потапа.

Валерія Бутурліна співає із восьми років, а зараз сама вчить дітей вокалу. Для "Голосу" 22-річна викладачка обрала пісню Celine Dion "All by myself" та своїм потужним голосом змусила всіх тренерів натиснути на кнопки. Своєю наставницею вокалістка обрала Олю Полякову.

Останньою у цьому випуску на сцену вийшла Катерина Офліян – автор пісень KAZKA та Тіни Кароль. На сцені "Голосу країни" дівчина виконала свій авторський трек "Знайти своїх", написаний для Тіни Кароль. Несподіванкою для всіх стала поява самої співачки, котра прийшла підтримати учасницю. Дівчина пішла до команди "Другий шанс".

Підсумки 5 випуску шоу "Голос країни-2022"

Команда Наді Дорофєєвої: Олександр Олещук, Нарек Амірян

Команда Потапа: гурт Guli-Guli, Михайло Герасимчук, Каріна Столаба, Вероніка Слюзалек

Команда Святослава Вакарчука: Дар'я Забєліна, Олександр Коржов

Команда Олі Полякової: Вікторія Литвинчук, Валерія Бутурліна

Команда "Другий шанс": Андрій Григорський, Катерина Офліян

  • Дивіться також на theLime, як пройшов 4-й випуск шоу "Голос країни-12" і якими учасниками поповнилися команди зіркових тренерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято