Лайм

Фіналіст "Холостячки" Роман Свечкоренко випустив трек, який присвятив своїй дочці

Пісня отримала назву "Її очі"

Психолог та блогер Роман Свечкоренко записав пісню "Її очі", яку присвятив своїй дочці Мії. Фіналіст "Холостячки" зізнався, що не збирається ставати співаком, цим треком він хотів висловити свою батьківську любов.

"Я не стану ставати співаком і музикантом. Це просто пісня, просто присвячена моїй доньці, як знак моєї любові до неї. Дія і увага від тата, яка завжди їй нагадуватиме про мене, навіть коли мене не стане. Подарунок, який вона зможе послухати, ніколи не забуваючи, як я її любив", - поділився раніше Роман.

Свечкоренко не живе з матір'ю Мії, стосунки пари похитнулися, коли дівчинці було три роки. Шлюбний процес був дуже тривалим, і на момент участі в "Холостячці" блогер був офіційно одружений.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Це з'ясувалося на екваторі проекту, коли учасники проходили перевірку поліграфом. Злата Огнєвіч не захотіла продовжувати будувати стосунки з одруженим чоловіком і відправила його додому. Щоправда, назавжди відпустити Романа героїня не змогла. Співачка сказала, що він зможе повернутися у проект будь-якої миті, як тільки доведе шлюборозлучний процес до кінця. Свічкоренко повернувся у фіналі, але стати переможцем не зміг.

  • Незабаром після проекту психолог знайшов нове кохання. Хлопець довго не показував кохану в соцмережах, але напередодні Нового року поділився своїм щастям із майже мільйонною аудиторією. І пошкодував.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші