Лайм

Прямо зараз ваших дітей вбиває Путін: Святослав Вакарчук звернувся до російських матерів

Артист закликав порушити мовчання, поки не стало пізно

Український музикант Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи" записав відеозвернення, яке адресоване російським матерям. Він закликав їх зупинити агресію Росії проти України. Вже п'яту добу по всій країні гинуть люди від російських бомб, міста під ударами балістичних ракет, а мирні жителі змушені ховатися по гаражах та підвалах.

Виконавець виклав відповідний ролик у своєму профілі у Instagram. "Наші діти народжуються в бомбосховищах і, як же це жахливо, гинуть під акомпанемент російських обстрілів. Це військовий злочин, якого не було в Європі з часів Другої світової війни! Ім'я злочинця відоме всій планеті. І зупинити його можете ви. Так! Саме! ви!" – заявив Вакарчук.

"Вам здається, що у вас не вийде, вам здається, що це дуже страшно - всім вийти на вулиці і вимагати від обраної вами ж влади зупинити це божевілля та вивести ваші війська з території України. Але цей страх мізерний порівняно з тим, в яку безодню веде всіх вас божевільний диктатор Путін. Не мовчіть! Поки ще не зовсім пізно - виходьте! ВСІ! На площі та вулиці своїх міст і сіл, по всій Росії - чим більше вас, тим менше ваш страх. І звертаюся до російських матерів - прямо зараз ваших дітей вбиває Путін. Всіх ваших дітей! І тих, кого відправляє гарматним м'ясом на війну, і тих, у кого він майже вже забрав майбутнє у вільному світі. Майже. У вас є останній шанс врятувати своїх дітей - говоріть з ними! Нехай відмовляються їхати воювати в Україну! Не ставайте мовчазними співучасниками вбивств ваших дітей кремлівськими злочинцями!" – додав співак.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"А тим, хто спізнився, скажу окремо. Я в коментарях залишу інформацію, куди дзвонити, якщо ваші сини, брати, батьки, які поїхали на "навчання", не відповідають кілька днів. Можливо, вони ще живі, у полоні. Росіяни, врятуйте себе. Путін воює не лише з Україною, з Європою, з цивілізацією, він воює і з вами!" - також зазначив музикант.

  • Серед тих, хто відверто засудив вторгнення Росії в Україну, були й інші знаменитості. Валерій Меладзе закликав зупинити війну. Він заявив, що конфлікт слід вирішити шляхом переговорів.
  • Андрій Макаревич звернувся до росіян та засудив вторгнення РФ в Україну. Виконавець заявив, що майже кожен в Україні має або друга, або родича.
  • Українська співачка Світлана Лобода, яка будує кар'єру у Росії, зі сльозами на очах звернулася до своїх російських шанувальників. Вона закликала їх зупинити війну в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа