Лайм

Пишаюся тим, що я українка: Міла Куніс пожертвує на гуманітарну допомогу Україні $3 млн

Зірка народилася у Чернівцях і жила там до 1991 року

Американська акторка українського походження Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер підтримали українців та заявили, що пожертвують на гуманітарну допомогу нашій країні 3 мільйони доларів. Вони також розпочали кампанію на GoFundMe зі збору коштів для підтримки українського народу.

Про це знаменитості повідомили у своєму відеозверненні, яке опублікували у соціальній мережі Instagram. Сама Куніс сказала, що "народ України сильний і сміливий, але бути сильним і сміливим не означає, що ти не достойний підтримки", а вона "як ніколи пишається тим, що українка".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ashton Kutcher (@aplusk)

"Я як ніколи пишаюся тим, що українка вийшла заміж за мене. У той час як ми є свідками мужності українців, ми також є свідками неймовірного тягаря тих, хто вибрав безпеку", - зазначив Ештон Кутчер.

"Цього дня я як ніколи пишаюся тим, що я українка. Події, які розгорнулися в Україні – руйнівні. У цьому світі немає місця для таких несправедливих нападів на людство", - додала Міла.

"Через GoFundMe цей збір коштів здійснить безпосередній вплив на становище біженців та надання гуманітарної допомоги. Кошти принесуть користь Flexport.org та Airbnb.org, двом організаціям, які активно працюють на місцях та надають негайну допомогу тим, хто її потребує. Flexport.org організує доставку гуманітарної допомоги до місць розташування біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові. Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло біженцям, які біжать з України. Бути з Україною означає підтримувати українців", - йдеться у підписі до ролика.

Фото: Getty Images

Мілена Марківна Куніс народилася 14 серпня 1983 року у Чернівцях у єврейській родині. Її мати Ельвіра - колишня вчителька фізики, зараз завідувачка аптекою; батько Марк Борисович - у минулому інженер-механік на чернівецькому заводі "Легмаш", зараз працює таксистом. Міла має старшого брата Михайла. Сім'я іммігрувала до США і оселилася в Лос-Анджелесі 1991 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля