Лайм

Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали 20 мільйонів доларів для українців: Це дуже багато значить для нас

Пара висловила подяку людям, які не залишилися осторонь

Американська акторка українського походження Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер підтримують українців не лише добрим словом, а й ділом. Так, раніше вони заявили, що збирають на допомогу Україні 30 мільйонів доларів, і цю мету їм уже майже вдалося виконати. Подружжя менше ніж за тиждень зібрало 20 мільйонів доларів.

Про це знаменитості розповіли у своєму Instagram. Вони висловили подяку людям, які не залишилися байдужими та зробили пожертву.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ashton Kutcher (@aplusk)

"Ми хочемо подякувати всім, хто зробив пожертвування, це дуже багато означає для нас. Це дає нам почуття єдності. Дякуємо всім, хто допоміг нам зібрати $20 мільйонів менше ніж за тиждень. Ми можемо це зробити. Ми можемо виконати нашу мету. Разом. Тому що ми разом з Україною", - сказали Міла та Ештон.

Нагадаємо, Мілена Марківна Куніс народилася 14 серпня 1983 року у Чернівцях у єврейській родині. Її мати Ельвіра - колишня вчителька фізики, яка зараз завідує аптекою; батько Марк Борисович – у минулому інженер-механік на чернівецькому заводі "Легмаш", зараз працює таксистом. Міла має старшого брата Михайла. Сім'я іммігрувала до США та оселилася в Лос-Анджелесі у 1991 році. Раніше Куніс заявила, що "народ України сильний і сміливий, але бути сильним і сміливим не означає, що ти не достойний підтримки", а вона "як ніколи пишається тим, що українка".

Фото: Getty Images

"Цього дня я як ніколи пишаюся тим, що я українка. Події, які розгорнулися в Україні – руйнівні. У цьому світі немає місця для таких несправедливих нападів на людство", - сказала зірка.

  • Раніше Бенедикт Камбербетч з'явився на Santa Barbara International Film Festival з прапором України. В урочистій промові знаменитість засудив вторгнення країни-окупанта Росії до незалежної України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня