RU  UA

Дізнатися

Врятований з Бучі ведучий "Орла та Решки" вийшов на зв'язок і розповів про пережите

Режисер зміг перебратися у безпечне місце

Український режисер та ведучий шоу "Орел і Решка" Євген Синельников, якому вдалося вибратися з окупованої Бучі, вийшов на зв'язок та розповів про пережиті події. Близько двох тижнів він із родичами та 9-річним сином був у полоні у російських агресорів.


Переглянути цей допис до Instagram

Синельников Євген (@synelnykov_yevgen)

На своїй сторінці в Instagram Синельников опублікував два відеозвернення. "Друзі, привіт! Ми живі, все добре. Ми вирвалися завдяки зеленому коридору і зараз уже в безпеці. Але ці два тижні – це було справжнє пекло: авіація, артилерія, зустріч із ворогом в своїй домівці… Але я хочу сказати не про це. Ви всі добре знаєте, як я люблю нашу країну, як я багато подорожував... І коли я подорожував, я завжди казав своєму синові: "Дивись туди, дивись сюди! Як тут красиво, як круто!". Цього разу ми вперше в житті їхали зеленим коридором через Бучу і Гостомель, і я казав: "Заплющ очі, бо все це навіть для дорослої психіки бачити важко". Але знаєте що? Ось зараз ми проїхали через всю Україну, і я неймовірно вражений тим, як згуртувалися люди, як кожен підтримує один одного, як просто на трасі роздають гарячу їжу та одяг, - це те, завдяки чому ми переможемо... Вони воюють з Україною, але переможуть українці. Слава Україні!" – заявив ведучий.

У другому ролику режисер звернувся до росіян, які, незважаючи на всі страшні події, що відбуваються в Україні, продовжують слухняно мовчати і далі вірити своїй владі.


Переглянути цей допис до Instagram

Синельников Євген (@synelnykov_yevgen)

"А тепер російською, щоб у РФ мене зрозуміли. Ну що, росіяни? Починаєте вже розуміти, що Україна та Росія – не одна країна? Що росіяни та українці – не один народ? Тому що українці – це вільний народ. У нашому гімні співається: "За нашу свободу ми і душу, і тіло положим...". А ви... А ви - терпили, ви - раби однієї людини. Але якщо раніше вам за ваше рабство хоч би платили гарні гроші, то зараз і машини закінчаться, і гроші закінчаться, і якість життя закінчиться. А ви так і залишитеся рабами! А ми вистоїмо! Україна вистоїть і розквітне! Тільки ви вже цього не побачите, вас просто не випустять нікуди. Ласкаво просимо до Північної Кореї, тварюки!" – сказав Синельников громадянам РФ.

Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

Євген Синельников - український режисер, телеведучий, мандрівник, актор, один із ведучих шоу "Орел і Решка", співзасновник youtube-каналу "УкрЮтюбПроект". Відвідав понад 115 країн. Його колишня дружина Олена є співавторкою програми "Орел і решка", продюсеркою та генеральною директоркою продакшн-студії "Teen Spirit". Екс-подружжя разом виховуює сина.

  • Відомий український композитор Ігор Поклад, якому нещодавно виповнилося 80 років, застряг у підвалі у Ворзелі Київської області. Разом із ним знаходиться його дружина Світлана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Звезда сериала "Сверхъестественное" актер Миша Коллинз провел день в приграничье Сумщины и увидел разминирование украинских земли