Лайм

Як зварити юшку із замороженої риби: простий рецепт нашвидкуруч

Приготування цієї страви не займе багато часу

В умовах війни, дефіциту продуктів та постійного ризику залишитися без світла, води та газу питання приготування їжі стоїть гостро. Мільйони людей готують бюджетні страви з того, що є під рукою. Раніше ми розповідали, які крупи не потрібно варити, а тепер ділимося рецептом швидкої юшки із замороженої риби.

Інгредієнти: заморожена риба (підійде будь-яка, включаючи хребти червоної риби), картопля (3-4 шт.), морква, цибуля ріпчаста (1 шт.), лавровий лист, сіль, перець, часник.

Фото: Getty Images

Приготування:

Якщо немає часу розморожувати рибу в глибокій заморозці, помістіть її в холодну воду і відразу ставте на вогонь: смак юшки від цього не зміниться.

Коли вода закипить – зніміть пінку. Поріжте картоплю за смаком (3-4 картоплі на 1,5-2 л води). Додайте цибулину цілком, якщо є - терту моркву, якщо ні - будь-яку приправу для риби, лавровий лист. Варіть 25 хвилин до готовності.

До юшки із замороженої риби можна подати смачну приправу за херсонським рецептом – льок. В окрему ємність налийте 100 мл рибного бульйону, потріть 2-3 зубчики часнику на дрібній тертці, додайте ½ ч.л солі, ½ ч.л меленого чорного перцю. Перемішайте і додавайте до смаку в тарілки.

Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.