RU  UA

Дізнатися

Кадирівці увірвалися до будинку: ведуча "Ревізора" розповіла про пережиті жахіття у Гостомелі

Зараз Панкова та її сім'я у безпеці

Ведуча реаліті "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова разом із сім'єю провела 15 днів у повній окупації під Гостомелем. Сім'ї довелося 14 ночей сидіти у підвалі при температурі +5. Без світла, газу, опалення, ліків та бензину.

Панкова розповіла у своєму блозі в Instagram, що виїхати вони не могли, адже це було дуже небезпечно: "Ми не могли поїхати. У сусідньому селі розстріляли родину. Нашого друга, який роздавав їжу мирним жителям, убили. У друзів померла мама. Її винесли, поклали на лавочку в пакеті і досі не поховали".

Фото: instagram.com/pankova_julja

Ведуча також поділилася, що чистила мітки для авіації на власному газоні, адже над ними постійно літали: "Їхні установки стояли в лісі, де я гуляла із собакою. А якось у наш двір залетів великий шматок від граду".

Фото: instagram.com/pankova_julja

Під час війни дівчина навчилася розрізняти звуки – розриви вакуумних бомб, градів та ураганів, польоти винищувачів, військових літаків та "алігаторів". "9 березня загарбники ввалилися до нас у будинок. Це були 13 підготовлених кадирівців. З рудими бородами, обмундированими до зубів. З ПЗРК/голками за плечима та потертими автоматами. Вони мали георгіївські стрічки на спинах і напис "розвідка". Вони вирвали хвіртку, влетіли в будинок за секунду, рухалися по-спецназовськи, вриваючись у кожну кімнату. Це пекло тривало не більше 30 хвилин, але здавалося вічністю. Вони забрали телефони, мисливську зброю. Погрожували батькові. Це стало останньою краплею, і ми ризикнули виїхати з дому. Далі не можна було в ньому залишатися", - написала Юлія.

Фото: instagram.com/pankova_julja

См'я вирішила негайно евакуюватися, незважаючи на те, що офіційного зеленого коридору до них не було.

"Відеопідтверджень про розстріл мирних жителів було багато, і я розуміла, що цей день може бути останнім. Довелося прийняти це і змиритися. Ми виїхали з білими прапорами, які зробили з простирадл і швабр. Рухалися колоною з чотирьох машин. З дітьми та немовлям, у якого закінчилася суміш, і воно було на межі смерті. Дивом проїхали три ворожі блокпости. Від кількості техніки та військових німіли руки. Я побачила все: обвуглені, змерзлі тіла, розстріляні цивільні машини, розбиту техніку. Щоразу зупинялися на узбіччі, коли назустріч мчали колони ворожої техніки. Доводилось пробиратися під градами й молитися", - згадала дівчина пекло, яке довелося пережити.

Фото: instagram.com/pankova_julja

Зараз ведуча "Ревізора" та її сім'я у безпеці. "Тепер не можу слухати музику. Мене дратують гучні звуки. А в тиші відчуваю немислиму напругу. Постійно чекаю, коли "прилетить". Бувало всяке: страх смерті та голоду, віднімало ноги, не могла відновити подих після чергового бомбардування. Ми лишили все, але вижили!" – розповіла Панкова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil