Лайм

Євген Кошовий відповів на чутки про те, що Зеленський хоче відмовитись від Криму

Шоумен розповів про настрій президента

Євген Кошовий – давній друг та партнер Володимира Зеленського, і навіть у дні війни вони підтримують зв'язок. В інтерв'ю проекту "Слава+" український шоумен розповів, як спілкується з президентом і який у нього настрій після трьох тижнів протистояння російським окупантам.

Фото: https://www.instagram.com/evgenii.koshevoi/

У розмові зі Славою Дьоміним Кошовий спростував, що знав про війну заздалегідь. Сьогодні комік перебуває в Україні зі своєю родиною та займається волонтерством, долучаючи до допомоги ТРО старшу доньку Варю.

"Я до останнього говорив, що нічого не буде. 21 століття, яка може бути війна? А потім, коли вже гупнуло, я сказав: "Ну як у сучасному світі, в 21 столітті війна країн, що межують між собою?" [Росію] вже ненавидить весь мир, ненавидять усі українці за те, що вони роблять із нашими мирними... Дітей шкода", - сказав Кошовий.

Шоумен підтвердив, що спілкується з Володимиром Зеленським майже щодня.

"Я ж виходжу до магазину. Люди кажуть: "Передайте, будь ласка, привіт. Передайте, щоб він тримався, ми за нього". Я просто передаю йому думку наших співгромадян, - розповів Кошовий. - Ми кілька разів перекидали йому інформацію дуже важливу, коли люди з тих точок, які обстрілювали, казали: "У нас тут орків купа". Ми все це передавали, і я сподіваюся, що це допомогло, і ті колони були успішно розвалені".

На запитання про стан Зеленського він відповів: "Нічого нормально тримається. З ним Україна, він з Україною".

Фото: Getty Images

На запитання про те, чи президент підтримує думки про те, що краще було б домовитися з Росією і відмовитися від Криму, Кошовий відповів негативно.

"А навіщо тоді все це було? Навіщо ці три тижні війни, навіщо хлопці та дівчата гинуть? Навіщо дітей повалили стільки? Це абсурд. Якщо зараз відмовитися, це означає просто здатися, і все. Нам цього ніколи не вибачать, - сказав він. - Я впевнений, що він про це навіть не думає. Тому що те, що він зараз показав, те, що його зараз називають лідером миру... Шкода, що такою ціною, але просто такий у нас президент".

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя