Лайм

Як приготувати шарлотку з батону: економний рецепт до чаю

Солодка випічка готується дуже швидко

Шарлотка з яблуками - один із найпростіших пирогів, з приготуванням якого впорається навіть кулінар-початківець. При цьому мало хто знає, що приготувати її до чаю можна ще більш простим способом - зі звичайного батона. В умовах війни, коли мільйони українців стикаються із дефіцитом продуктів, ділимося економним рецептом.

Інгредієнти: половина батону, 1 склянка молока, 1 склянка цукру, 3 яйця, 3 яблука.

Фото: Getty Images

Приготування:

Дрібно покришіть батон разом із скоринкою, а якщо він дуже зачерствів – натріть за допомогою терки. Яблука наріжте маленькими шматочками зі шкіркою.

У форму для випічки викладіть батон та яблука шарами, верхній має бути хлібним.

Яйця збийте з цукром і молоком в окремій ємності. Солодкою масою залийте майбутню шарлотку і обережно притисніть, щоб батон просочився.

У розігріту до 200 градусів духовку поставте форму із шарлоткою на 20 хвилин. Коли верх страви трохи підсохне, зменште вогонь і запікайте ще 15 хвилин. Готовність шарлотки з яблуками можна перевірити зубочисткою: якщо вона вийде чистою, виймайте пиріг та охолоджуйте.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ