RU  UA

Дізнатися

Виплакала всі сльози: Ольга Сумська заступилася за доньку у Москві, яка мовчить про війну в Україні

Паперна вирішила не озвучувати свою думку публічно

Антоніна Паперна, донька української акторки Ольги Сумської, яка вже давно живе і будує свою кар'єру в РФ, не висловила свою позицію про війну Росії проти України. Через мовчання користувачі почали писати 31-річній дівчині гнівні коментарі. Відомий український актор Дмитро Ступка також опинився в числі тих, хто розкритикував Антоніну за "дивну позицію".

Ольга Сумська заступилася за дочку, наголосивши, що вона переживає за Україну. Детальніше про це акторка розповіла в інтерв'ю виданню "КП в Україні".

Фото: instagram.com/tony__pepper

"Знаєте, розпалювання ненависті і розбрату під час війни - це останнє, чим можуть займатися українці, і це не робить нам честі. Тисячі сімей потрапили в такі обставини, коли їхні родичі мешкають в країні агресора, бо так склалося життя. Сьогодні ми маємо об’єднатися, а не цькувати один одного. Моя старша донька всім серцем переживає за нас, за Україну... Коли у жовтні святкували 88-річчя мами, її бабусі, вона зробила сюрприз і прилетіла на один день, аби привітати рідненьку! Наче відчувала, що це востаннє..." – поділилася Сумська.

"З перших днів війни її сторінку закидали гнівними коментарями, мовляв, давай, висловлюйся… Болюче питання. Тотальна залежність від обставин, в яких вони перебувають, і найголовніше - двійко дітей, за яких вони з чоловіком відповідають. Виплакала всі сльози, телефонує по сто разів на день, аби дізнатися, як ми…А ми вдома, ми в Україні. І ми переможемо! Віримо всім сецем!" - додала вона.

Фото: instagram.com/tony__pepper

Відомо, що Антоніна Паперна вже понад 6 років зустрічається з російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох дітей – дочку та сина.

Читайте також

Міняла підгузки літнім людям: як війна змінила життя зірки українських серіалів Таїсії Щурук

Что известно об актриса Тае Щурук, которая снялась в украинском сериале "Одна родина" вместе с Максимом Самчиком

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Защищая Украину от российских оккупантов погиб украинский кинорежиссер Константин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Виктор Павлик и его молодая жена Екатерина Репяхова отметили 4-ю годовщину свадьбы - избранница артиста устроила ему романтический сюрприз