RU  UA

Дізнатися

Купив футболку Усика з патріотичною символікою: зірка "Гаррі Поттера" підтримав українців

Кошти, одержані від продажу лімітованої колекції, підуть на допомогу Україні

Британський актор Олівер Фелпс підтримав українців, які вже цілий місяць героїчно борються з російськими агресорами. Він виклав у мережу фото, на якому позував у футболці з українською символікою.

Відповідний кадр зірка "Гаррі Поттера" опублікував у своєму блозі у Instagram. Фелпс купив футболку українського спортсмена Олександра Усика. На ній зображені синьо-жовті боксерські рукавички та герб України. Відомо, що кошти, одержані від продажу лімітованої колекції, спортсмен пожертвує українцям, які постраждали від злочинних дій російських загарбників.

Фото: instagram.com/oliver_phelps

"Я приєднуюсь до Усика, щоб підтримати українські зусилля щодо надання допомоги цією обмеженою лінією одягу. Всі кошти будуть передані на допомогу українцям", - йдеться у публікації Фелпса. Актор також прикріпив посилання, за яким можна придбати речі з колекції та допомогти українському народу.

На сайті Represent.com зазначено, що вартість футболки становить 33 долари. Також є зручні світшоти з аналогічною символікою, ціна яких 40-60 доларів – в залежності від обраної моделі.

Фото: Getty

Олівер Фелпс – британський актор. Він зіграв роль Джорджа Візлі у серіалі фільмів про "Гаррі Поттера". Має брата-близнюка Джеймса Фелпса. У 2015 році одружився з Кеті Хампейдж, з якою зустрічався з 2008 року. Пара одружилася 4 липня під час приватної церемонії у церкві St Mary's Priory. Наприкінці 2016 року в Олівера та Кеті народилася донька.

  • Тим часом Бон Джові показав, як українці в Одесі будують укріплення під його пісню. Музикант підтримав сміливих людей.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео