RU  UA

Дізнатися

Поранений під час обстрілу Андрій Хливнюк розповів про свій стан і показав фото з лікарні

Лідер "Бумбокс" постраждав під час мінометного обстрілу

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк - один із багатьох українців, які приєдналися до територіальної оборони рідних міст. 26 березня музикант отримав поранення в обличчя, коли його колона потрапила під мінометний обстріл російських окупантів. Через кілька днів Хливнюк в Instagram розповів про свій стан і показав фотографії на лікарняному ліжку.

"Чудового весняного дня, друзі! Дякую за гори добрих слів і нудсиків, - написав він, натякаючи на те, що отримує від дівчат підбадьорливі "нюдси" - оголені фотографії. - Одужую не по днях, а по хвилинах! Люблю вас!"

Фото: https://www.instagram.com/andriihorolski/

На фото 42-річний соліст "Бумбокс" показав обличчя з пов'язкою та праве око з синцем. В Instagram-історіях він опублікував ще одне селфі, на якому видно чисте та комфортне лікарняне ліжко.

Фото: https://www.instagram.com/andriihorolski/

У коментарях шанувальники та друзі Хливнюка висловлюють йому свою підтримку та бажають здоров'я. "Одужуйте! Після війни чекаю на ваш концерт!" – пишуть люди. - "Нам не можна без ваших пісень, бережи вас Бог".

Раніше музикант розповідав, що захищає Київ у бригаді тероборони. "Вся країна зараз працює як одне ціле. Ми також займаємося охороною правопорядку, забезпечуємо гуманітарною допомогою громадян. У столиці ще залишилося багато людей, які перебувають у бомбосховищах. Вони потребують уваги: продуктів, медикаментів і навіть евакуації з тих місць, де точаться гарячі бої. Це постійна робота. Підрозділ спить по черзі по годинах", - розповів артист.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются