Лайм

Дружина Віктора Павліка вивезла сина з України та розповіла про шлях до Німеччини

Сам співак залишився в країні, щоб виконувати свою особливу місію

Через війну в Україні багато людей змушені були покинути рідні домівки та виїхати за кордон, щоб захистити себе та своїх близьких. Українська співачка Слава Камінська разом із дітьми виїхала до Нідерландів, де отримала тимчасовий захист. До тих, хто залишив країну, приєдналася дружина українського музиканта Віктора Павліка.

У своєму блозі в Instagram Катерина Репяхова повідомила, що вирішила поїхати до Німеччини разом зі своїм маленьким сином Мішею та мамою. Вона у подробицях розповіла, яким був шлях до європейської країни.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Розкажу про наш шлях з України до Німеччини. Кордон. Ми проходили кордон на КПП Лужанка. Проходження зайняло у нас 3 години. З документів потрібні були: техпаспорт на машину, закордонні паспорти (можна і без них) і на українському паспортному контролі попросили свідоцтво про народження Міші (оскільки прізвища різні). І я його забула. Добре, що в "Дії" у мене воно було і їм підійшло. Запитали у мене, чи знає Віктор, що я вивожу дитину. На угорському паспортному контролі ще попросили водійські права. Грін карта (страхування машини) зараз не потрібне", - написала вона.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Словаччина. Ночували ми під Братиславою, готель знаходиться біля дороги. Дуже зручно і дуже хороший готель. Паркінг безкоштовний. COVID-сертифікати не просили. Чехія. Ми їздили до Праги. Зупинилися в центрі міста, трохи погуляли. Машину залишили на парковці торгового центру. Німеччина. Другу ніч ми ночували біля Дрездена. До речі, всі готелі ми шукали з паркінгом. COVID-сертифікати попросили. Приїхали ми в Ганновер", - продовжила свою розповідь дружина музиканта.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Сам Віктор Павлік залишився в Україні, про що розповіла молода дружина. "Віктор Франкович проводжатиме нас на кордон. А потім він поїде різними містами зі своєю місією - співатиме і підтримуватиме людей, які цього потребують і яким потрібна психологічна підтримка", - заявляла вона в Instagram-stories.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші