Лайм

Дуже пишаюся: дружина Андрія Шевченка розповіла, як їхній 17-річний син підтримує Україну

Крістен Пазік поділилася успіхами Джордана

Андрій Шевченко та його 17-річний син Джордан підтримали Україну на заході ООН. Про це в Instagram розповіла дружина футболіста Крістен Пазік.

Американська модель опублікувала фотографії чоловіка та сина та розповіла, як пишається їхньою активністю: 24 березня Андрій та Джордан виступали перед студентами у Нью-Йорку. Зустріч, на якій також був присутній екс-президент США Білл Клінтон, була присвячена Міжнародному дню права на встановлення істини щодо грубих порушень прав людини та гідності жертв.

Фото: https://www.instagram.com/kristenpazik/

"Я дуже пишаюся чоловіком та сином, які цього року говорили на заході про проблеми, з якими зараз стикаються українці, про те, як наші молоді покоління можуть співпрацювати разом, щоб боротися за дипломатію та мир, - написала Пазік. - Як мати, я дуже пишаюся, що мій син зміг виступити на конференції, де було близько 3000 іноземних студентів, обговорюючи поточні гуманітарні кризи, які відбуваються у світі".

Фото: https://www.instagram.com/kristenpazik/

Пазік наголосила, що хоча зараз основна увага приділяється Україні, грубі порушення прав людини досі трапляються і в інших місцях.

"Дітям світу потрібні мир і стабільність. У ці похмурі моменти я вірю, що наша молодь зробить світ кращим. Продовжуйте говорити, продовжуйте поширювати правду і завжди боріться за свободу", - написала вона.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео