Лайм

Половини нашого будинку немає: Маша Фокіна показала зруйноване житло колишнього прем'єра України

Співачка не стримувала емоцій

У ніч на 28 березня у Дарницькому районі Києва уламки збитої російської ракети пошкодили приватний сектор. Незабаром виявилося, що один із постраждалих будинків належить Вітольду Фокіну – першому прем'єр-міністру України та колишньому учаснику Тристоронньої контактної групи, який у 2020 році заявляв, що не бачив на Донбасі війни Росії проти України.

Новину виданню "Радіо. Свобода" підтвердив сам Фокін, який наразі перебуває у Молдові. "Так, постраждав мій будинок. Прикро ще й тому, що я зараз у Молдові в гостях у свого друга. І збирався їхати додому, а виявилося, що нікуди їхати, бо розгромило вікна, двері. Тому поки що умовно плівкою не покриють, повернутися не можу", - сказав Фокін.

Фото: https://www.instagram.com/mashafokina/

Наслідки руйнувань будинку показала онука політика, співачка Маша Фокіна. В Instagram вона поділилася фотографіями та відео, а також розповіла, що уламки ракети вбили їхнього собаку.

"Мою сім'ю позбавили дому. Російські ракети! Росіяни, це "Спецоперація"???? Військовий об'єкт?????? Він вимагав захисту? Там живе моя сім'я!! Загинув наш собака, який намагався втекти, під лавочкою, на якій люблять сидіти мої дідусь та бабуся", - заявила Фокіна.

Фото: https://www.instagram.com/mashafokina/

На опублікованих знімках родина Фокіних, включаючи дідуся, бабусю та батька Маші, бізнесмена Ігоря Фокіна, сидить у підвалі.

Фото: https://www.instagram.com/mashafokina/

"Весь мій будинок постраждав від уламків ракет. Немає фасаду будинку, не кажучи вже про вікна і двері. Підвал, де місяць ховалася вся моя сім'я, згорів вщент!!!!" - йдеться у публікації.

Фото: https://www.instagram.com/mashafokina/

В Instagram-історіях з переписки з бабусею стало відомо, що батьки Фокіної перебували на другому поверсі і не постраждали від обстрілу.

Фото: https://www.instagram.com/mashafokina/

Фото: https://www.instagram.com/mashafokina/

Фото: https://www.instagram.com/mashafokina/

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували