Лайм

Російський актор "Дизель Шоу" показав, що співвітчизники зробили з його домом під Києвом

Сергій Писаренко опублікував фото зруйнованого житла

Російський комік Сергій Писаренко, який з 2018 року знімався у "Дизель шоу" та жив в Україні, показав пошкоджений будинок під Києвом. Судячи з фото, снаряд чи уламок ракети пробив дах та стіну будівлі, в якій Писаренко жив із дружиною та дітьми.

Фото: https://www.facebook.com/shablovion

"Через кілька днів після початку війни вивіз свою сім'ю з-під Києва до Таллінна. І весь час думав: А може даремно? Наше селище осторонь. Може пронесе... Не пронесло. Один бій змінив наше селище і наш будинок", - написав він у Facebook.

Фото: https://www.facebook.com/shablovion

Сергій Писаренко народився у Магнітогорську, грав у КВК за команду "Уездный город", знімався у серіалах "Счастливы вместе", "Универ", "Большая ржака". Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він заявив, що неправильно називати війну "спецоперацією", але його позиція щодо агресора була не до кінця чіткою.

"Не можна називати це операцією, це війна. Справжня війна. Над нами пролітали ракети, вибухали снаряди, ми бачили підірваний пологовий будинок, в якому повинна була народжуватися моя дочка. Сподіватися і зберігати ілюзію, що бомби летять у військові об'єкти - найбільша помилка. Гинуть цивільні люди, безневинні діти. І посилають також на цю війну хлопчиків, які не готові воювати, їм по 18 років. Тому зупиніть цю війну, тим хто може, інакше не буде ні Росії, ні України", - заявив він на відео разом із колегою Євгеном Нікішиним.

У 2020 року в інтерв'ю Писаренко говорив, що не розрізняє для себе українців та росіян - для нього вони були "одним народом".

"Для мене це слов'яни, один народ. Я не поділяю ці країни", - заявив Писаренко, відповідаючи на запитання про різницю між українцями та росіянами.

У 2021 році проект ICTV "Дизель Шоу" продали для трансляції на російському телеканалі "Че", який належить холдингу СТС Медіа. При цьому в 2020 Рада національної безпеки та оборони України включила СТС Медіа до списку санкцій за участь в антиукраїнській пропаганді Росії.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування