Лайм

Співак Тамерлан показав зруйнований будинок дитинства у Бородянці: фото

Учасник дуету "Тамерлан і Альона" вражений побаченим

Український співак Тамерлан із дуету "Тамерлан і Альона" - один із багатьох українців, які захищають країну в лавах територіальної оборони. Артист брав участь у патрулюванні Бучі після виведення російських військ, а тепер відвідав зруйновану Бородянку.

Тамерлан сфотографувався у дворі будинку, де жив у дитинстві. Як і безліч будівель у селищі Київської області, панельна п'ятиповерхівка за його спиною зруйнована пожежею після потрапляння снаряда.

"У цьому будинку пройшло моє дитинство", - говорить підпис до фотографії.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від TAMERLANALENA (@tamerlan_alena)

"МНСники працюють зараз, розмінують. Розстріляного такого дуже багато", - прокоментував співак побачене в Instagram-історіях.

Як повідомляв раніше Апостроф, у Бородянці російські окупанти повністю зруйнували десятки багатоквартирних будинків , знищили інфраструктуру, залишили мирних жителів похованими під завалами. У селищі немає електрики та водопостачання, знищено магазини, банки, аптеки та інші об'єкти.

Співробітники ДСНС, військовослужбовці та волонтери розбирають завали зруйнованих будинків, під якими перебувають загиблі та, можливо, живі жителі Бородянки.

Новини партнерів

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці