Лайм

"Рускій мір" виглядає так: Дмитро Комаров показав зруйноване авіабомбами село на Чернігівщині

Ведучий вражений побаченим

Український журналіст та мандрівник Дмитро Комаров після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну документує руйнування та смерть, які окупанти принесли на нашу землю. За це він потрапив до списку "ворогів Росії", який висміяв у соцмережах. Ведучий програми "Світ навиворіт" побував у Чернігівській області та показав, на що росіяни перетворили одне з місцевих сіл.

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

"Зараз я вам покажу, як виглядає "рускій мір". Навколо мене - знищене село. Знищено просто все, житлові будинки. Скільки сліз я сьогодні бачив!" – розповів Комаров, показуючи вкриту уламками територію.

Ведучий зняв на відео гігантські вирви від авіабомб, якими рашисти накрили весь район.

"Люди залишилися без нічого. Все, що десятиліттями заробляли, не залишилося нічого. Причому це були масовані бомбардування. 8 березня ось такі подарунки російська влада та армія зробили українцям. Така у них спецоперація", - сказав він.

За словами Комарова, який поспілкувався з місцевими жителями, пілоти на гранично малій висоті заходили на винищувачах, скидали по дві бомби, розверталися, йшли на друге коло та скидали ще.

"От що я побачив на Чернігівщині в перші дні після того, як російські війська втекли звідси. Рускій мір виглядає так. Рускій мір – це смерть, нещастя, горе, руйнування та випалена земля. Рускій мір – це те, чого ворогові не побажаєш", - вважає він.

"Російська армія перетворює Чернігів, Харків, Маріуполь та інші міста на типову російську глибинку. Божевільні руйнування, тисячі зламаних життів, мікрорайони, що вигоріли. Жалюгідні ваньки потім відправляють телевізори та пральні машини на свої глибинки. Низько і підло вкрадені у звичайних українських людей. Але за прикладом України на ті божевільні гроші, що бункерний дід витратив на війну з нашою прекрасною вільною країною, можна було б відбудувати тисячі таких російських глибинок, і ваньки були б живі, і могли будувати сім'ї, і розвивати країну", - пише Комаров.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil