Лайм

Бомбами дух українців не зламаєш: Дмитро Комаров у Чернігові поділився оптимістичним посланням

І показав, що твориться у місті після російської бомбардировки

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров продовжує їздити звільненими від російських окупантів місцями, щоб показати світові, на що рашисти перетворили квітучі українські міста та села. Після Київської області мандрівник об'їздив Чернігівську, показав знищені села та зруйнований авіабомбами Чернігів.

"Я мотався по всій області і дивувався від того, наскільки безглузді та жорстокі бомбардування мирних районів. Там, де немає жодного військового об'єкта, - розповів журналіст в Instagram. - Росіяни навіть церкву московського патріархату з танка примудрилися знищити. І цвинтар. А ще кардіоцентр. І школи. Навіщо? Відповіді немає. Як і тактики, стратегії. І честі".

Фото: instagram.com/komarovmir

"Вони хотіли увійти до Чернігова, але наші військові не пустили. Вони включили жорстоку помсту - пілоти скидали авіабомби вдень на місто та зносили з лиця землі села", - зазначив Комаров.

Фото: instagram.com/komarovmir

Проте найжорстокіші щоденні бомбардування не зламали дух людей. Дмитро наголосив, що шестиметрові вирви знищили будинки та цілі села, але не знищили оптимізм та віру у перемогу.

"Я бачив багато сліз та усмішок одночасно. Чудові люди, які вперше за місяць вибралися з підвалів і насолоджуються весняним містом. Вони випромінюють оптимізм, не дивлячись на масштаби руйнувань", - наголосив ведучий.

Фото: instagram.com/komarovmir

Дмитро Комаров також відвідав у Чернігові стадіон імені Юрія Гагаріна, який також став мішенню для російської авіації. На головній спортивній арені міста телеведучий випадково зустрів Святослава Вакарчука, який також приїхав до Чернігова, який понад місяць героїчно відбивав атаки ворога.

Фото: instagram.com/komarovmir

Фото: instagram.com/komarovmir

Подивився як працює спецпідрозділ Патрульної Поліції, поспілкувався з місцевими жителями та відвідав комфортні бомбосховища.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Багато усмішок і добра, не дивлячись на весь обсяг зла, що принесла на нашу землю армія Росії. Добро завжди перемагає зло. Посмішка сильніша за гнів. А позитивний настрій неодмінно переможе негативний. І головне - на нашому боці правда. Нас марно бомбити. Бомбами дух українців не зламаєш, - наголосив Комаров. - Не треба чіпати українців. Ми мирні, ми ні на кого не нападаємо. Але захищаємось до перемоги".

Фото: instagram.com/komarovmir

Фото: instagram.com/komarovmir

Фото: instagram.com/komarovmir

Фото: instagram.com/komarovmir

  • Раніше Дмитро Комаров попередив про небезпеку місць, де були російські окупанти. Перед своїм відходом вони замінували будинки, машини, офіси, підвали та навіть трупи.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля