Під час війни в Україні багато господинь обирають прості рецепти, які не вимагають складних інгредієнтів та готуються швидко. Якщо ви вже спробували хрумкі чебуреки з тонкого тіста на воді, пропонуємо ще один варіант для ситного перекусу: млинці з начинкою з сиру та ковбаси.
Інгредієнти: 5 яєць, 1 склянка молока, 1 склянка борошна, 100 г ковбаси, 100 г твердого сиру, 1/2 чайної ложки солі, зелена цибуля.
Приготування:
Збийте яйця з молоком і сіллю, додайте борошно і перемішайте до однорідної консистенції: в тісті для млинців не повинно бути грудочок.
Ковбасу дрібно поріжте, зелену цибулю покришіть, перемішайте з тістом.
Млинці обсмажте на розпеченій сковороді, змащеній олією.
Готовий млинець посипте тертим сиром, складіть навпіл або згорніть трубочкою. Сир розтане і перетвориться на начинку для млинця.
Подавайте страву відразу після приготування, поки сир залишається теплим і тягучим. Втім, в охолодженому вигляді такі млинці теж будуть смачними.
- Читайте також, як приготувати омлет із одного яйця.
- Рекомендуємо рецепт солодких млинців із сиром, які готують у духовці.