Лайм

Як приготувати млинці з сирною начинкою: простий рецепт на сковороді

Ця страва - чудовий варіант для сніданку чи вечері

Під час війни в Україні багато господинь обирають прості рецепти, які не вимагають складних інгредієнтів та готуються швидко. Якщо ви вже спробували хрумкі чебуреки з тонкого тіста на воді, пропонуємо ще один варіант для ситного перекусу: млинці з начинкою з сиру та ковбаси.

Інгредієнти: 5 яєць, 1 склянка молока, 1 склянка борошна, 100 г ковбаси, 100 г твердого сиру, 1/2 чайної ложки солі, зелена цибуля.

Фото: Pinterest

Приготування:

Збийте яйця з молоком і сіллю, додайте борошно і перемішайте до однорідної консистенції: в тісті для млинців не повинно бути грудочок.

Ковбасу дрібно поріжте, зелену цибулю покришіть, перемішайте з тістом.

Млинці обсмажте на розпеченій сковороді, змащеній олією.

Готовий млинець посипте тертим сиром, складіть навпіл або згорніть трубочкою. Сир розтане і перетвориться на начинку для млинця.

Подавайте страву відразу після приготування, поки сир залишається теплим і тягучим. Втім, в охолодженому вигляді такі млинці теж будуть смачними.

Новини партнерів

Читайте також