Лайм

Як приготувати в духовці солодкі млинці з сиром: простий рецепт

Спробуйте ситний десерт

Рецептів приготування млинців існує безліч. Можна зробити їх із сьомгою та зеленню, але найчастіше господині готують страву з солодкою начинкою. Цього разу theLime знайшов у мережі рецепт смачних млинців з сиром, які готуються в духовці.

Інгредієнти: борошно пшеничне – 1 склянка, молоко – 2 склянки, яйця – 2 шт, сіль на кінчику ложки, цукор – 2 ст.л, масло вершкове – 50 г. Для начинки: сир кисломолочний – 400 г, цукор – 0,5 склянки, яйця – 1 шт, курага – 100 г, родзинки, цедра апельсина – за бажанням. Для заливки: сметана – 0,5 склянки.

Фото: unsplash.com

Приготування: з'єднуємо борошно, яйця, сіль, цукор і починаємо замішувати тісто. Поступово додаємо молоко. Також додаємо масло. Тісто для млинців готове: смажимо їх на сковороді з обох боків.

Після чого переходимо до приготування начинки. В окремій ємності змішуємо сир, яйце, цукор, попередньо запарені родзинки та курагу, цедру апельсина (якщо вирішили додавати). Все добре перемішуємо.

Фото: unsplash.com

Готові млинці з'єднуємо з начинкою та починаємо викладати їх у форму для випікання. Зверху поливаємо страву сметаною і ставимо в розігріту духовку. Час приготування – 30 хвилин при температурі 160 градусів. Солодкі млинці з сиром готові, приємного апетиту!

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні