Лайм

Регіна Тодоренко та Коля Серга посперечалися в мережі після новин про вбивство спільного друга у Бучі

Колишні колеги не змогли порозумітися

Після того, як Микола Серга розповів про вбивство російськими окупантами колишнього хлопця Регіни Тодоренко, екс-ведуча "Орла і Решки", як і раніше, не говорить про війну в Україні. Тодоренко у соцмережах поскаржилася, що на її імені "публічно хайпують". У відповідь Серга, який нині захищає Одесу у лавах ЗСУ, вказав на суперечності в її словах.

Коля Серга та Регіна Тодоренко Фото: "Орел і Решка"

В Instagram-історіях Регіна Тодоренко опублікувала скріншот переписки з колишнім колегою з "Орла і Решки". У ній вона цікавилася долею Аліка - убитого в Бучі друга Серги, з яким колись мала романтичні стосунки.

"Навіть не дивлячись на те, що деякі мої товариші публічно принижують або хайпують на моєму імені, я все одно допомагатиму, - написала Тодоренко. - Зверніть увагу, як людина читає мої смс, але не відповідає. А лише продовжує хайпитися публічно".

Фото: https://www.instagram.com/thekolya/

Коля Серга підтвердив, що отримував від Регіни повідомлення, та його відповіді не дійшли до неї. Причиною може бути блокування його облікового запису самою Тодоренко, або соціальною мережею.

"Судячи з того, що Регіна мені писала, вона або забула, що я в неї в блоці, або це спеціально розіграно для статусу жертви у своїх сторіз, або якимось чином інстаграм заблокував мене для неї самостійно, - припустив Серга. - Це не змінює мого ставлення до Регіни внаслідок її позиції стосовно України та всіх тих жахів, що витворює росія, але створює додаткові питання".

Фото: https://www.instagram.com/thekolya/

Фото: https://www.instagram.com/thekolya/

Нагадаємо, що одеситка Тодоренко жодного разу не висловилася про злочинну агресію РФ щодо України та її народу. В інтерв'ю з психологом ведуча проговорилася, що "політичну ситуацію" вона не обговорює, щоб не зруйнувати шлюб із російським співаком Владом Топаловим. Із ним Тодоренко виховує сина і чекає на ще одну дитину.

"Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і далі, і любити одне одного як у обітниці - у радості, у хворобі і в злиднях, і в кризі, і в усьому іншому", - сказала вона.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита