RU  UA

Дізнатися

Розклеїлася і трохи зламалася: Оля Полякова розповіла про виїзд з України та розлуку з чоловіком

Артистка поділилася подробицями

Українська співачка Оля Полякова через війну в Україні змушена була разом з дітьми виїхати за кордон, як і багато інших людей. Її чоловік залишився вдома, і артистка не стала приховувати, що важко переживає розлуку із ним.

Детальніше про це Полякова розповіла у програмі "Ранок з Україною". Вона також пригадала, як дізналася, що почалася війна: "Коли почалася війна, я була вдома в Києві. Скрізь сон я почула вибухи. Чоловіку кажу про те, що я чула вибухи. Він каже: не видумуй спи далі. І я знову заснула. Десь через півгодини прийшла моя няня з дітьми і каже, що почалася війна".

"Через 15 хвилин почалася перша тривога. Ми вирішили їхати до себе на дачу, сховатися там. Я почала збиратися: ходила по дому годин 5 і не знала, що мені брати з собою. Потім ми поїхали на Західну Україну, ми там довго були. Допомагали там людям. А ось тиждень тому я з дітьми виїхала за кордон", - продовжила розказувати вона.

"Я ж заміжня вже майже 20 років. Я ніколи не була одна, і для мене це серйозне випробування. Але знаючи, що я така не одна, бо мільйони жінок з дітьми покинули свої домівки і переїхали… І у всіх абсолютно немає під ногами землі. Мені немає чого жалітися", - сказала Оля про розлуку із чоловіком.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Я ж така дуже смілива тільки ось до вас [глядачів]. Я трохи розклеїлася і трохи зламалася. Чоловік кожного дня мені каже: тримайся, ти сильна, ти повернешся додому, все буде добре, я тут все бороню, я тут все збережу. Де б ми не знаходилися, який би гарний не був день, ти завжди хочеш одного – повернутися додому", - додала виконавиця зі сльозами на очах.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии