Лайм

Вперше без фотографії: чеський Vogue помістив на обкладинку напис "Живи, Україно!"

Модний глянець підтримав Україну

Світова спільнота підтримала Україну під час війни, і навіть модний глянець не залишився осторонь. Раніше британський Vogue помістив на обкладинку свіжого випуску фотографію міста Миколаєва, а тепер Vogue CS (Чехія та Словаччина) представив свою версію.

Обкладинка журналу за травень оформлена у кольорах українського прапора та має три версії. Її прикрашають слова: "Живи, Україно!" "How do you feel now?" (Як ти зараз?) і "Time for Empathy" (Час для співпереживання).

Фото: https://www.instagram.com/stylenotcom/

"Вперше на обкладинці Vogue CS немає фотографії чи малюнка. Бувають моменти, коли фешн та модна фотографія повинні відійти на другий план. Не забуватимемо, що відбувається у нашому крихкому світі. Давайте цінувати те, що у нас є. З новою ерою приходять питання, які нам уже давно не доводилося ставити собі. До них відноситься вибір між втечею заради порятунку, рішучим героїзмом або тихим виживанням у важких ситуаціях. Але немає нічого легкого. Поспішне засудження може зашкодити так само, як і зброя, а небажання слухати може бути гіршим, ніж небажання допомогти", - йдеться у заяві журналу.

Фото: https://www.instagram.com/stylenotcom/

Травневий номер Vogue CS надійде у продаж 14 квітня з трьома версіями обкладинок. Вони були створені у співпраці з Беко Гвішіані, який пояснив свій задум в Instagram.

"Ми відчули, що маємо надіслати пряме повідомлення українцям, їхньою власною мовою, щоб вони одразу змогли його зрозуміти. Я прочитав різні відомі українські вірші, у мене було кілька варіантів, навіть думав використати слова з гімну України. Але в результаті ці два слова справили на мене найбільше враження. Я хочу (впевнений, як і всі ми), щоб люди в Україні могли вільно жити! Вони ніколи не зможуть продовжувати жити так, як це було до війни, але сьогодні для них найголовніше просто вижити. Вони знайшли спосіб (з нашою допомогою) відновити країну, тому що довели любов до своєї країни. Вони сміливі і заслуговують на свободу! Слова "Живи, Україно!" - з однойменного вірша Олександра Олеся", - написав дизайнер.

Фото: https://www.instagram.com/stylenotcom/

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків