Лайм

Дайте їм все, що потрібно для боротьби: Міккі Рурк закликав США та НАТО озброїти Україну

Зірка стежить за подіями, які відбуваються сьогодні у нашій країні

Відомий американський актор і сценарист Міккі Рурк, як і багато інших зірок, підтримав Україну. У своєму блозі в Instagram він виклав пост, в якому звернувся до США та НАТО та закликав їх дати українцям усе, що потрібно для захисту країни від російських окупантів.

Рурк зазначив, що не може спокійно спостерігати за подіями, які відбуваються сьогодні в Україні. Не може спокійно спати, бо знає, що тут від бомбардувань гинуть тисячі мирних жителів.

Фото: instagram.com/mickey_rourke

"22 тисячі людей похилого віку, дітей та членів їхніх сімей загинули в Маріуполі внаслідок бомбардувань. Тепер, що ще гірше, Росія посилає туди відомого генерала Олександра Дворнікова, репутація якого відома ще після війни з Сирією, де гинули мирні жителі. Ця людина - безсердечна, безжалісний м'ясник" - написав Міккі Рурк, прикріпивши знімок генерала, який з недавніх пір керує військами РФ у війні з Україною.

Знаменитість продовжив своє звернення словами, що поки президент Зеленський щодня добуває у світу зброю, США і НАТО в цей момент не можуть зважитися на сміливіші дії.

Фото: Getty Images

"Щодня сміливий і рішучий президент України Зеленський продовжує добувати у світу зброю, необхідну для захисту країни від цього безглуздого кошмару, який день і ніч твориться в Україні. Якого чорта США та всі країни НАТО не можуть дати президенту Зеленському те, що його народу потрібно для боротьби? Українці - сміливі та горді люди, які хочуть жити за демократичного режиму. У нас є дах над головою, є їжа в домі, ми вечеряємо в гостях, ходимо в кіно, беремо дітей у парк і спимо ночами у своїх ліжках, не ховаючись у підпіллі... Відмовки США і НАТО - це просто слова... Слова без сенсу, слова без мети. Я слухаю новини і не можу навіть повечеряти, спостерігаючи за цією бойнею, і щоночі одне й те саме. Президент Зеленський благає світ відправити їм зброю. Забудьте про все це лайно, про те, як ви ведете чесну війну чи нечесну війну. Давайте знімемо наші кляті рукавички і дамо цим людям все, що їм потрібно", - заявив актор.

Міккі Рурк - американський актор та сценарист, володар "Золотого глобуса". Здобув міжнародну славу після зйомок у фільмах "9 1/2 тижнів" та "Серце Ангела". А також – репутацію важкого актора з непростим характером.

  • Співачка Шер теж опинилася у числі знаменитостей, які закликали озброїти Україну. Зірка виступила за військову допомогу нашій країні.
  • Шон Пенн розповів, чому виїхав із України і чи планує повернутися. Кінематографіст хоче бути максимально корисним.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації