Лайм

Ви - наша сила: MONATIK присвятив нову пісню захисникам України

Усі кошти від монетизації будуть направлені на допомогу ЗСУ

Під час війни артисти активно підтримують українців своєю музикою. Наталія Могилевська випустила патріотичну пісню про героїчну націю, а MONATIK (Дмитро Монатик) записав трек про героїв. Він отримав назву "ART Оборона" та присвячений усім тим, хто захищає Україну від російських загарбників – бійцям ЗСУ та тероборони.

Як зізнався музикант, раніше його героями були вигадані персонажі Marvel, DC, Dark Horse Comics, але після 24 лютого його герої стали реальними.

"Кожен автор зрозуміє, створюючи пісню під час війни, як складно налаштуватися на що-небудь, крім лірики. Але сміливі дії наших воїнів допомогли вигадати в даний час те, у що віриться і обов'язково відбудеться в майбутньому. Сьогодні - тільки сила! Наша! Українська! ЗСУ та Тероборона, наші Волонтери! Ви - наша сила! Наші герої", - наголосив Монатик.

"Я завжди був проти війни, але не ми з нею прийшли. Ми "визволителів" не звали! Всіма фібрами уявляв поразку кривавого диктатора, поки втілював ці думки в музику", - додав співак.

На обкладинку нової пісні MONATIK помістив зображення героя, який загинув, захищаючи Україну. Це рідний брат однієї із співробітниць art-відділу з команди артиста.

Обкладинка пісні Фото: Кадр із відео

Усі кошти із монетизації треку будуть передані на допомогу українській армії.

"Вистоїмо! Тепер точно! З ARTобороною ще сильніше! Дякую", - коментують слухачі. "Дякую, Дімо, за таку підтримку. Вже чую цей чудовий трек у кожному куточку нашої України! Ми вистоємо разом і голосно відсвяткуємо", "Ми вистоємо! Але не забудемо і не пробачимо!".

Новини партнерів

Читайте також

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита