Лайм

Потрібно викричати цей біль: The Hardkiss випустили емоційну пісню про війну "Як ти?"

Крик душі всього українського народу!

Слідом за Іриною Федишин пісню про війну випустив гурт The Hardkiss. Українські рокери презентували трек "Як ти?" - з 24 лютого ця фраза стала найуживанішою для кожного українця.

"Як ти?" - нове "я люблю тебе". Так починається мій кожен ранок, день і вечір з батьками, командою, друзями. Як і в кожного українця. У цих двох словах наша любов, турбота, переживання, страх. Найважливіше, щоб відповіли на дзвінок та повідомлення, лише тоді видихаєш", - поділилася фронтвумен колективу.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Юлія Саніна зізналася, що місяць не могла писати пісні, її охоплювала ненависть та лють. Однак потім вона вирішила висловити негативні емоції, прокричавши їх.

"Я відчуваю, що будуть ще написані пісні про вдячність і захоплення нашою нацією в боротьбі з російськими окупантами. Пісні про кохання, про надію… А поки що - "Як ти?", - додала співачка.

Кошти від прослуховувань пісні "Як ти?" підуть на гуманітарні потреби, викликані військовим вторгненням Росії на територію України.

Слухачі подякували музикантам за проникливий трек, зазначивши, що слова пісні точно передають увесь біль, який сьогодні на душі і в серці кожного українця.

"Ця пісня на 100% передає думки і почуття нашого народу. Мелодія цієї пісні дає всім зрозуміти, що ми готові боротися до кінця, але в той же час вона не агресивна. А слова... Найперший рядок потрапляє точно в ціль. У всіх нас думки "ми не просили нас рятувати", - написала одна з користувачок під відео.

"Пісня - крик душі всього українського народу! Дякуємо за творчість та такий емоційний розрив", - пишуть інші. - "Дякую за такі точні слова, це те, що зараз на душі! Ми обов'язково переможемо!", "Скажена енергетика! І дуже точний опис стану багатьох українців під час війни".

  • Раніше alyona alyona та Jerry Heil випустили молитву за Україну. Джеррі Хейл написала, що вірить у силу молитви та людських голосів. "Коли хором молитву співають наші душі, Бог чує!" - наголосила вона.
  • А бандуристка та співачка Марина Круть презентувала пісню під назвою "Воля", яку написала у період війни.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil