Лайм

Прощалася із життям: ведуча "Ревізора" розповіла, як тікала з окупованого Гостомелю

Того дня журналістка була готова померти

Юлія Панкова разом із батьками два тижні провела у повній окупації під Гостомелем. Після того, як у будинок увірвалися кадирівці, сім'я вирішила тікати. Ведуча "Ревізора" розуміла, що цей день може бути останнім, адже треба було проїжджати повз російських військових.

Про це 32-річна журналістка розповіла у програмі "ЖВЛ". Юлія зізналася, що не було жодних гарантій, що машину не розстріляють, проте вона вирішила просто змиритися та покластися на Бога.

Фото: instagram.com/pankova_julja

"Я собі сказала: "Блін, мені вже 32 роки. Я вже так багато за своє життя бачила класного, неймовірного, я подорожувала, зустрічала дуже багато крутих людей. У мене багато в моєму рюкзачку досвіду, всього такого неймовірно крутого", - згадує Панкова.

Юлія в думках прощалася з життям і зізнається, що була готова померти.

"У мене були такі думки: "Юльчик, якщо це буде твій останній день, то ти можеш сказати, що в тебе було дуже класне життя. І якщо вона закінчиться ... Ну не те, що нічого, а ... Я була готова того дня померти. Я змирилася. Я розуміла, як розстріляють, то це буде швидко. Це буде не болісно", - розповіла вона.

Юлії та її сім'ї вдалося вибратися і наразі вони перебувають у безпеці. Панкова живе у Швейцарії, де їй допоміг з житлом знайомий, якого вона бачила один день. "Це неймовірна допомога, - наголосила вона. - Це дуже дорога країна".

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі