Лайм

Антон Птушкін відреагував на 50-річну заборону в'їзду до Росії

Шоумен лаконічно висловився у соціальних мережах

Нещодавно громадськість дізналася про те, що мандрівнику та колишньому ведучому шоу "Орел і Решка" Антону Птушкіну заборонили в'їзд до Росії до 2072 року. Причина - його "антивоєнна позиція та критика РФ".

Птушкін вирішив не зволікати з відповіддю і прокоментував ситуацію, що склалася. "Коротше, випуску про Поволжя не буде", - з іронією заявив він на своїй сторінці у Twitter.

Фото: twitter.com/ptuxerman

Користувачі також із гумором відреагували на заборону в'їзду ведучому до Росії. У коментарях під постом вони зазначили, що "це більше проблема для Поволжя, ніж для самого Антона".

"50 років "нев'їзду"... Вони там у Кремлі, схоже, тільки грибами харчуються. Тому і штирить їх так жорстко", "Це більше проблема для Поволжя, ніж для Антона", "Вони зробили тобі комплімент", "Яка сумна" новина (ні)", "Бл*ть, а я так хотіла побачити Саратов", "Як з'ясувалося, головний ворог Росії - прекрасний Антон Птушкін. Небезпечніші тільки біогусі, які кашляють на людей з червоним паспортом. Але навіть їм в'їзд до 2072 року не закрили", "Колишньому ведучому "Орла і Решки" Антону Птушкіну заборонили в'їзд до Росії до 2072 року. Його реакція - це дуже смішно", "Ну нічого, про Поволжя ми й самі все знаємо. Давай краще про цікаві місця" , "Росія - однозначно не мій рекомендасьйон", "А ось зараз реально боляче стало", - висловилися люди з цього приводу.

Фото: instagram.com/ptuxerman

Відомо, що після вторгнення Росії в Україну мандрівник випустив ролик, в якому засудив напад РФ і закликав глядачів, які підтримують російську політику, відписатися від нього. "Вас ще більше прив'язали. Ціле покоління росіян вже ніколи не поїде за кордон Росії. Ціле покоління росіян житиме з тавром цієї війни. Ви, можливо, зараз цього не розумієте. Але так і буде, бо ця війна – не визвольна, вона загарбницька та злочинна", - сказав він у своєму зверненні.

"Вам уже не можна порівнювати, вам навіть не можна висловлювати власну думку. Так за вас вирішив ваш уряд і ваш президент. А 24 лютого він вирішив, що і нам так не можна і наказав бомбити Україну. Що б вам не говорили з екрану телевізора, ця війна, щоб ви боялися. Ця війна для вас. Щоб вам не було з чим порівнювати", - також додав він.

Антон Птушкін - український радіо- та телеведучий, діджей та відеоблогер. Заслужений журналіст України (2020). Після "Орла та Решки" продовжив знімати відеоролики про подорожі для свого каналу на YouTube. За словами Антона, він усім займається самостійно, не звертаючись за допомогою до операторів, відеомонтажерів та сценаристів. Станом на 2 березня 2022 року на YouTube-канал Антона Птушкіна підписано 5,56 мільйона людей.

Новини партнерів

Читайте також

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео