Лайм

Чекаю, щоб ти прийшов живим: Анна Трінчер випустила пісню про українок, яких війна розділила з коханим

Співачка передала думки кожної жінки, яка чекає на коханого з війни

Останніми тижнями українські артисти почали активно випускати пісні про війну в Україні. Слідом за Віталієм Козловським зворушливу композицію представила Анна Трінчер. Свій новий трек "Не залишай" співачка присвятила всім українським жінкам та дівчатам, чиї чоловіки захищають країну від російських окупантів.

"Ця пісня присвячується кожній дівчині, кожній жінці, яку війна розділила з її коханим. Коли неможливо не плакати через страх більше ніколи не побачитися… більше ніколи не обнятися, - розповіла юна артистка. - Перемога вже скоро! Завдяки нашим воїнам і всім, хто нам допомагає".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

До пісні Анна записала чорно-біле лірик-відео – ролик, у якому відображається текст композиції. Слухачі в один голос кажуть, що слова пісні проникають у самісіньке серце.

"Пісня просто розриває серце, настільки емоційно передані думки кожної жінки, яка чекає на свою другу половинку живої і з перемогою", "Це неможливо слухати без сліз! У саме серце. Дякую вам щиро за таку пісню", "Шикарна пісня, без сліз просто неможливо прослухати до кінця", - пишуть користувачі мережі.

  • Наталія Могилевська випустила патріотичну пісню "Ми будем стояти", яку присвятила героїчній нації - українцям.
  • Гурт The Hardkiss випустив емоційну пісню про війну "Як ти?" - 24 лютого ця фраза стала найуживанішою для кожного українця.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків