Лайм

Це людина похилого віку: MELOVIN висміяв Кіркорова за його позицію щодо України

Артист назвав можливу причину його мовчання

Влітку 2021 року, коли український співак Melovin зробив камінг-аут на музичному фестивалі, російський виконавець Філіп Кіркоров підтримав його. Він написав у коментарях, що "це вчинок справжнього чоловіка". Проте зараз, коли в Україні вже два місяці триває повномасштабна війна, яку розв’язала країна-окупант Росія, Кіркоров вирішив мовчати.

За весь період війни російський артист ніяк не коментував вторгнення РФ в Україну, лише після затримання Віктора Медведчука насмілився порушити мовчання. Melovin пояснив у програмі "ЖВЛ", чому Кіркоров обрав саме таку позицію стосовно нашої країни.

Фото: Youtube

"У нього дуже багато друзів є в Україні, які 100% йому про все розповідали. З іншої сторони, я розумію, що це людина вже похилого віку, яка розуміє, що будувати кар’єру десь у Європі вже немає сенсу. Мені здається, він тому і мовчить, щоб просто дожити свої роки у своїх замках. Я з ним не зв’язувався, є купа інших речей, які треба зараз робити. Краще допомагати своїй країні, аніж зв’язуватися з тими, хто не хоче тебе слухати. Вони для мене всі боягузи, тому що якби вийшли всі – зрозуміло, щоб тоді сталося. Сталося б теж саме, що сталося у нас із Януковичем", - висловив свою думку виконавець.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров після затримання Віктора Медведчука вирішив підтримати його дружину Оксану Марченко. Артист опублікував у соціальних мережах пост, у якому вимагає звільнити політика, якого буцімто піддають приниженням. Текст допису "російського поп-короля" у своєму Facebook опублікувала Олена Мозгова.

Фото: facebook.com/olenamozgova1

  • Тим часом Єфросініна розповіла, як Кіркоров просив ролі в українських фільмах. Співак особисто звертався до Зеленського з проханням знятися у комедіях "Кварталу 95".
  • Оля Полякова розповіла про дружбу з Філіпом Кіркоровим. Артистка зізналася, що її розчарував вчинок колишнього друга.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа