Лайм

Володимир Дантес після розлучення лаконічно привітав Надю Дорофєєву з днем народження

І побажав кохання

У четвер, 21 квітня, Надя Дорофєєва святкує 32-річчя. Незважаючи на продовжуючу війну та розлучення після 11 років стосунків Володимир Дантес не забув про день народження екс-коханої та привітав її у соцмережі. Щоправда, привітання вийшло досить лаконічним.

Співак опублікував у себе в "сторіз" фотографію колишньої дружини і помітив її обліковий запис. "З днем народження, Надя. Кохай і будь коханою", - написав Дантес. Дорофєєва поки що на привітання не відреагувала.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Знаменита зіркова пара оголосила про розлучення у розпал війни - 18 березня, при тому, що розійшлися вони ще до повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Артисти вирішили не відкладати цієї новини, оскільки завжди чесні зі своїми шанувальниками.

"Я завжди досить відверта зі своїми шанувальниками. І я не думаю, що ми когось образили тим, що ми сказали з Вовою про те, що ми вже більше не разом, але ми дуже поважаємо одне одного. Хотілося вже про це сказати, тому що ми розійшлися ще до війни. І було багато питань, нам було дуже складно відповідати, як там Вова, як там Надя, а ми вже не разом. Тому ми вирішили поставити крапку в цьому", - розповіла Надя у програмі "Зірковий шлях".

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва Фото: instagram.com/vladimirdantes

На запитання журналістки, чи вона вже готова до нових стосунків, співачка відповіла: "Так, готова" і додала, що дуже хоче додому.

Дорофєєва і Дантес причину розриву не афішують, тому фанам залишається лише здогадуватися. Вони підозрюють, що співачка пішла до іншого та знаходять цьому підтвердження.

Шанувальники Наді вважають, що вона зійшлася Михайлом Кацуріним – ресторатором та творцем бренду одягу. Фанати знайшли в мережі фото пари, зроблене у Барселоні. Ймовірний обранець співачки теж розлучився з дружиною і оголосив про це в один період із Дорофєєвою та Дантесом.

Надя Дорофєєва, Михайло Кацурін із дружиною та Володимир Дантес Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

  • Раніше Володимир Дантес розповів, як пережив розрив з Надею Дорофєєвою. Рішення розійтися не було спонтанним.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття