RU  UA

Дізнатися

На підтримку України: Настя Каменських заспівала з Black Eyed Peas хіт "Where Is the Love"

Артистка подякувала організатам та музикантам за таку можливість

Українська виконавиця Настя Каменських виступила на церемонії нагородження Latin American Music Awards. Разом з американським хіп-хоп гуртом Black Eyed Peas вона виконала пісню "Where Is the Love".

У такий спосіб знаменитість, як і багато інших українських артистів, продовжує нагадувати усьому світу про війну в Україні. У своєму Instagram Каменських зазначила, що пісня "Where is the love" висловлює солідарність з Україною.

"Цьогорічна Latin American Music Awards була присвячена миру і почалася з пісні "Where is the love", яка закликає до відновлення миру в Україні. Я дуже вдячна Black Eyed Peas, що цей трек сьогодні висловлював солідарність з Україною. За те, що ти, Вільям Адамс, співав "Pray for Ukraine". За те, що видатні Ozuna, гурт CNCO, принц Ройс, Софія Реєc та багато інших приєдналися до цього виступу. Я неймовірно вдячна всім артистам, що приєдналися до цього виступу, вдячна організаторам премії за солідарність з Україною. Ви не уявляєте, наскільки це важливо для нас, українців!" - написала співачка.

Фото: Getty Images

"Кожен народ має право жити незалежно. Кожне місто має право на повну безпеку. Ми всі маємо право жити під мирним небом. Ми всі маємо право на щастя і свободу. І саме за це зараз бореться Україна. Це те, що ми просимо вас захищати разом з нами, підтримуючи Україну. Зараз те, що відбувається в моїй країні, - це не просто війна. Страшно. Росія здійснює геноцид проти українців, і це не повинно залишатися безкарним. Якби вони знали, яка прекрасна моя країна. Тут живуть прості, щирі та талановиті люди. А як вони слухають і люблять латинську музику", - розповіла Настя в наступному пості.

Фото: Getty Images

"Ми не можемо допустити зникнення міст. І щоб життя жертв стали статистикою. Будь ласка, не дозволимо війні в Україні стати "звичайною". Війні немає місця в сучасному світі. Я прошу вас не забувати мою країну, будь ласка. Говоріть про неї. Підтримуйте її, де можете. Бо свобода тепер має іншу назву. Свобода – це Україна", - також додала зірка.

Latin American Music Awards - щорічна американська музична премія, яку вручає Telemundo. Це іспаномовний аналог American Music Awards, де виступали і отримували нагороди Енріке Іглесіас, Шакіра, Селена Гомес, Ozuna, Bad Bunny та інші зірки.

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Алексей Завгородний (певец Позитив) встречается с танцовщицей Юлией Сахневич – избранница музыканта поздравила его с днем рождения

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов с Мишей Марвиным и звездами-путинистами выступил на российском мероприятии в Германии – артист исполнял русскоязычные песни

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Тля питается молодыми сочными растениями. Как избавиться от вредителя - читайте в материале