Лайм

Найбільша катастрофа: Максим Галкін віддасть частину грошей від концертів в Ізраїлі на допомогу українцям

При цьому артист, як і раніше, не називає війну війною

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми виїхав до Ізраїлю. Хоча російський гуморист алегорично висловлював підтримку Україні та жалів постраждалих українських дітей, безпосередньо він жодного разу не засудив злочинні дії уряду та армії РФ. Цього разу Галкін вирішив позначити свою позицію фінансовою підтримкою біженців.

Фото: https://www.instagram.com/maxgalkinru/

Артист заявив, що пожертвує частину виторгу від своїх концертів в Ізраїлі на допомогу українцям, яким довелося покинути свою країну через війну. Втім, слово "війна" у його зверненні так і не пролунало.

"Ми живемо за часів найбільшої гуманітарної катастрофи, коли мільйони українців втрачають свою оселю, свої будинки, змушені залишати свою батьківщину, не мають коштів на існування. Я вирішив частину грошей, які зароблю на концертному турі в Ізраїлі, перерахувати на допомогу біженцям. Думаю, вам приємно буде про це знати, тому що ми не просто таким чином зустрінемось і посміємося разом на концертах, а й зробимо добру справу", - сказав Галкін.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Максим Галкін (@maxgalkinru)

  • Тим часом колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров перервав мовчання про війну, щоб підтримати Віктора Медведчука та Оксану Марченко. За це багато українських знаменитостей обрушилися на нього з критикою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків